Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RED & WHITE best din banat
442CLASSIC Tactiek extrema falsa
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten incredible
good Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels geeft de bal voor. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Samuels zal de hoekschop nemen. Huma maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ledoux is nu in balbezit. Herrebrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Szczur begaat een overtreding. Szczur krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Herrebrandt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dinçtürk met een snel genomen vrije trap. Huma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc passt de bal in één keer door. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:1

12e minuut.
Vameşu onderschept slim de pass. Vameşu geeft de bal voor. Gawryś kopt de bal weg. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk schiet op doel. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Łachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tianzhu met een sublieme pass. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru passt de bal zonder na te denken. Samuels speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hinc rent richting de bal. Hinc geeft de bal voor. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:2

18e minuut.
Daar is Kozicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicki geeft een hoge lob. Dinçtürk kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hinc is nu in balbezit. Hinc geeft een hoge lob. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:3

22e minuut.
Hinc is nu in balbezit. Hinc probeert naar een medespeler te passen. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:4

25e minuut.
Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc verovert de bal door een tackle van achteren. Hinc met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:5

27e minuut.
Szczur rent richting de bal. Evrard verovert de bal door een tackle van achteren. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ledoux de bal. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Evrard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Herrebrandt is nu in balbezit. Vezeanu kan de bal niet met de borst controleren. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kozicki geeft de bal voor. Daar is Ledoux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:6

38e minuut.
Samuels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evrard is nu in balbezit. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:7

40e minuut.
Kozicki geeft de bal voor. Łachacz rent richting de bal. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś schiet op doel. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:8

42e minuut.
Olaru probeert naar een medespeler te passen. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt onderschept slim de pass. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 69%, best din banat 31%.
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:9

48e minuut.
Tianzhu heeft problemen om de bal te vangen. Dinçtürk is nu in balbezit. Tianzhu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Huma is nu in balbezit. Hinc rent richting de bal. Hinc met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:10

55e minuut.
Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki geeft een lange en hoge pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łachacz speelt de bal door. Tianzhu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hinc zal de hoekschop nemen. Gawryś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:11

57e minuut.
Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki onderschept slim de pass. Hinc geeft een lange en hoge pass. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Evrard met een sublieme pass. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk passt de bal zonder na te denken. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Tianzhu geeft een lange en hoge pass. Holf speelt de bal door. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dinçtürk kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kozicki geeft een lange en hoge pass. Samuels is nu in balbezit. Evrard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evrard krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Evrard speelt de bal door. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szczur krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Evrard heeft problemen om de bal te vangen. Evrard met een sublieme pass. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:12

81e minuut.
Hinc probeert naar een medespeler te passen. Olaru is nu in balbezit. Olaru passt de bal met de wreef. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Evrard onderschept slim de pass. Evrard passt de bal in één keer door. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:13

83e minuut.
Tianzhu met een sublieme pass. Łachacz is nu in balbezit. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś schiet op doel. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Olaru passt de bal in één keer door. Evrard is nu in balbezit. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Herrebrandt probeert naar een medespeler te passen. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kozicki passt de bal met de wreef. Hinc rent richting de bal. Hinc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Herrebrandt de bal. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 63%, best din banat 37%.
DINAMO RED & WHITE - best din banat 0:14