Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DIVERTIS Dinamo1968
divi3 Tactiek konko
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten solid
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Bărbat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Osmochescu de bal. Arriaga is nu in balbezit. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - Dinamo1968 1:0

5e minuut.
Zimmerbauer onderschept slim de pass. Zimmerbauer passt de bal zonder na te denken. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DIVERTIS - Dinamo1968 1:1

9e minuut.
Koblenc onderschept slim de pass. Koblenc passt de bal in één keer door. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Puce onderschept slim de pass. Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal in één keer door. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Wadoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini passt de bal met de wreef. Larraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Puce is nu in balbezit. Răileanu onderschept slim de pass. Răileanu met een sublieme pass. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Arriaga speelt de bal door. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu passt de bal in één keer door. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - Dinamo1968 2:1

27e minuut.
Larraza is nu in balbezit. Larraza passt de bal in één keer door. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann schiet op doel. Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DIVERTIS - Dinamo1968 2:2

42e minuut.
Larraza rent richting de bal. Larraza passt de bal zonder na te denken. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - Dinamo1968 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 46%, Dinamo1968 54%.
FC DIVERTIS - Dinamo1968 2:3

49e minuut.
Puce probeert naar een medespeler te passen. Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal met de wreef. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu schiet op doel. Dani kopt de bal weg. Arriaga rent richting de bal. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Puce onderschept slim de pass. Puce geeft een lange en hoge pass. Koblenc speelt de bal door. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wadoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadoń passt de bal zonder na te denken. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Bărbat krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Koblenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koblenc geeft een lange en hoge pass. Dani geeft een lange en hoge pass. Larraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 42%, Dinamo1968 58%.
FC DIVERTIS - Dinamo1968 2:3