Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19491
Dinamo1968 FC DIVERTIS
zeni Tactiek divi3
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten formidable
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea onderschept slim de pass. Coşerea speelt de bal door. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Răileanu zal de hoekschop nemen. Osmochescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - FC DIVERTIS 0:1

6e minuut.
Osmochescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dani de bal onder controle te krijgen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - FC DIVERTIS 0:2

7e minuut.
Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu onderschept slim de pass. Dani begaat een overtreding. Dani krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan passt de bal in één keer door. Rüttimann heeft problemen om de bal te vangen. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - FC DIVERTIS 1:2

24e minuut.
Larraza speelt de bal door. Obrejan is nu in balbezit. Fellaini rent richting de bal. Fellaini schiet op doel. Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - FC DIVERTIS 2:2

28e minuut.
Viscol verovert de bal door een tackle van achteren. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obrejan krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Larraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larraza passt de bal zonder na te denken. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Osmochescu onderschept slim de pass. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 62%, FC DIVERTIS 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo1968 - FC DIVERTIS 2:2

47e minuut.
Tiuca passt de bal in één keer door. Larraza is nu in balbezit. Larraza geeft een lange en hoge pass. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Coşerea kopt de bal weg. Răileanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răileanu passt de bal in één keer door. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osmochescu is nu in balbezit. Bărbat rent richting de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osmochescu heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wadoń onderschept slim de pass. Wadoń passt de bal zonder na te denken. Bărbat rent richting de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - FC DIVERTIS 2:3

69e minuut.
Daar is Tiuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiuca geeft een lange en hoge pass. Viscol probeert de bal aan de voet te houden. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - FC DIVERTIS 3:3

73e minuut.
Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fellaini de bal. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Larraza met een sublieme pass. Fellaini rent richting de bal. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini schiet op doel. Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - FC DIVERTIS 4:3

78e minuut.
Marinescu is nu in balbezit. Marinescu geeft een hoge lob. Tiuca rent richting de bal. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu geeft een lange en hoge pass. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tasak is nu in balbezit. Dani verovert de bal door een tackle van achteren. Dani passt de bal in één keer door. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 52%, FC DIVERTIS 48%.
Dinamo1968 - FC DIVERTIS 4:3