Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 Juventus Valenii de Munte
5-3-2 Tactiek diamond
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 9
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
54.5 gemiddelde waardering 55.7
solid Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Mróz is nu in balbezit. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal met de wreef. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Łukawski met een harde bal richting middenveld. MacConnell controleert de bal met de borst. MacConnell met een sublieme pass. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
MacConnell speelt de bal door. Pilkrt is nu in balbezit. Pilkrt geeft een lange en hoge pass. Vécsey rent richting de bal. Vécsey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vécsey speelt de bal door. Rostowski rent richting de bal. Magdziej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magdziej krijgt een gele kaart. Rostowski raakt geblesseerd tijdens het duel. MacConnell legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Juventus Valenii de Munte 1:0

24e minuut.
Mikliński probeert de bal aan de voet te houden. Pilkrt is nu in balbezit. Jerman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jerman krijgt een gele kaart. Pilkrt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rostowski heeft problemen om de bal te vangen. Rostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Juventus Valenii de Munte 2:0

29e minuut.
Magdziej speelt de bal door. Mirwa probeert de bal met de borst te controleren. Triệu Thái speelt de bal door. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bülbüloğlu de bal. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 29%, Juventus Valenii de Munte 71%.
My Route 66 - Juventus Valenii de Munte 2:0

51e minuut.
Mikliński geeft een lange en hoge pass. Rokosza kopt de bal weg. Katolik rent richting de bal. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Vécsey met de inworp. Cinque speelt de bal door. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Carbonell speelt de bal door. Rostowski rent richting de bal. Saavedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rostowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mróz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Magdziej geeft een lange en hoge pass. Vécsey heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra begaat een overtreding. Saavedra krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Łukawski met een sublieme pass. Mikliński kopt de bal weg. Katolik rent richting de bal. Katolik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Juventus Valenii de Munte 2:1

88e minuut.
Rostowski passt de bal met de wreef. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey geeft een hoge lob. Katolik rent richting de bal. Katolik met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 40%, Juventus Valenii de Munte 60%.
My Route 66 - Juventus Valenii de Munte 2:1