Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: STAR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27432
REAL STAR IASI DEVORATOR
TN1 Tactiek 343
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
20 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 58.5
incredible Schieten formidable
excellent Passen good
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Ćumur passt de bal zonder na te denken. Ciendones rent richting de bal. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones onderschept slim de pass. Ciendones haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wapenaar met een snelle inworp. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene passt de bal zonder na te denken. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat schiet op doel. Berthe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DEVORATOR 1:0

10e minuut.
Piechaczek passt de bal met de wreef. Depta rent richting de bal. Depta speelt de bal door. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Varipapa passt de bal zonder na te denken. Ciendones is nu in balbezit. Tunguz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tunguz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ciendones raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciendones wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ene met een sublieme pass. Depta is nu in balbezit. Depta geeft een lange en hoge pass. Catinca heeft problemen om de bal te vangen. Catinca schiet op doel. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pistorello rent richting de bal. Ćumur verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Frias ... Strafschop! Ćumur raakt geblesseerd tijdens het duel. Ratcu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hariga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ratcu rent richting de bal. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. Hariga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Guilbert rent richting de bal. Scarlat rent richting de bal. Scarlat speelt de bal door. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ćumur probeert naar een medespeler te passen. Popiełuszko heeft problemen om de bal te vangen. Popiełuszko passt de bal in één keer door. Ciendones rent richting de bal. Ciendones haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Scarlat de bal onder controle te krijgen. Ene speelt de bal door. Rednic met een sublieme pass. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Berthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Scarlat heeft problemen om de bal te vangen. Varipapa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scarlat raakt geblesseerd tijdens het duel. Catinca neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Berthe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DEVORATOR 2:0

33e minuut.
Depta probeert naar een medespeler te passen. Wapenaar rent richting de bal. Wapenaar met een sublieme pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

34e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Berthe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ćumur probeert naar een medespeler te passen. Popiełuszko met een sublieme pass. Daar is Ciendones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciendones draait met de bal, schiet en ... Hariga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DEVORATOR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 56%, DEVORATOR 44%.
REAL STAR IASI - DEVORATOR 2:1

47e minuut.
Ćumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćumur passt de bal zonder na te denken. Ciendones rent richting de bal. Ciendones haalt uit met een fantastische trap. Hariga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Catinca springt en kopt de bal. Daar is Varipapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guilbert rent richting de bal. Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat schiet op doel. Berthe bokst de bal weg. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DEVORATOR 3:1

55e minuut.
Bogdanos met een sublieme pass. Elkayam heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rednic. Rednic krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Rednic is nu in balbezit. Rednic passt de bal in één keer door. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ... Berthe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DEVORATOR 4:1

70e minuut.
Depta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciendones. Depta raakt geblesseerd tijdens het duel. Ene zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Catinca springt en kopt de bal. Berthe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DEVORATOR 5:1

74e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Elkayam speelt de bal door. Ćumur speelt de bal door. Ratcu heeft problemen om de bal te vangen. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. Hariga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durleci komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wapenaar zal de hoekschop nemen. Scarlat krijgt zijn hoofd ertegen. Berthe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DEVORATOR 6:1

79e minuut.
Kokoszka geeft de bal voor. Bogdanos kopt de bal weg. Wapenaar rent richting de bal. Ciendones onderschept slim de pass. Burek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Elkayam is nu in balbezit. Elkayam passt de bal in één keer door. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Ratcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Hariga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 49%, DEVORATOR 51%.
REAL STAR IASI - DEVORATOR 6:1