Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Acicul ArenA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12922
F.C. Acicul FC DIVERTIS
atac Tactiek divi3
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Wadoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadoń met een sublieme pass. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea met een sublieme pass. Wadoń probeert naar een medespeler te passen. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Kahar bokst de bal weg.

10e minuut.
Kończak probeert de bal met de borst te controleren. Kończak met een sublieme pass. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Osmochescu kopt de bal weg. Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daszkowski is nu in balbezit. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Răileanu speelt de bal door. Osmochescu rent richting de bal. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daszkowski is nu in balbezit. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu speelt de bal door. Răileanu rent richting de bal. Răileanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Wadoń passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Daszkowski de bal onder controle te krijgen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Briceño de bal onder controle te krijgen. Kahar bokst de bal weg. Beştea geeft de bal voor. Tasak kopt de bal weg. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daszkowski geeft een lange en hoge pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 65%, FC DIVERTIS 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Acicul - FC DIVERTIS 0:0

50e minuut.
Wadoń heeft problemen om de bal te vangen. Wadoń met een sublieme pass. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Kahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Wadoń de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koblenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo draait met de bal, schiet en ... Carreño bokst de bal weg.

67e minuut.
Koblenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici geeft de bal voor. Duindam krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC DIVERTIS 1:0

71e minuut.
Briceño kan de bal niet met de borst controleren. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat speelt de bal door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Flórez passt de bal met de wreef. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończak begaat een overtreding. Kończak krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski passt de bal in één keer door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC DIVERTIS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 59%, FC DIVERTIS 41%.
F.C. Acicul - FC DIVERTIS 2:0