Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gerula27team best din banat
451 Tactiek extrema falsa
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 49.7
weak Schieten outstanding
good Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Spediacci rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś met een sublieme pass. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hinc met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:1

7e minuut.
Hinc passt de bal zonder na te denken. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal zonder na te denken. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bihorac speelt de bal door. Hinc is nu in balbezit. Hinc passt de bal zonder na te denken. Deligeorgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deligeorgis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Aron rent richting de bal. Aron passt de bal zonder na te denken. Hinc probeert naar een medespeler te passen. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tronhuus speelt de bal door. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard speelt de bal door. Deligeorgis is nu in balbezit. Deligeorgis draait met de bal, schiet en ... Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Evrard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deligeorgis kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Bihorac bokst de bal weg. Klungelig pakt Aron de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tronhuus is nu in balbezit. Tronhuus speelt de bal door. Kozicki speelt de bal door. Deligeorgis is nu in balbezit. Deligeorgis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bihorac probeert naar een medespeler te passen. Hinc kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:2

24e minuut.
Tronhuus met een sublieme pass. Hinc heeft problemen om de bal te vangen. Hinc geeft een hoge lob. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc passt de bal in één keer door. Gawryś rent richting de bal. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Bihorac bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kozicki met een sublieme pass. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk passt de bal in één keer door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Hinc draait met de bal, schiet en ... Milosteanu heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:3

35e minuut.
Milosteanu is nu in balbezit. Hinc verovert de bal door een tackle van achteren. Hinc met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bihorac trapt de bal weg van het doel. Tronhuus kopt de bal weg. Dinçtürk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Deligeorgis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deligeorgis haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Spediacci geeft de bal voor. Hinc is nu in balbezit. Hinc passt de bal zonder na te denken. Dinçtürk heeft problemen om de bal te vangen. Dinçtürk schiet op doel. Bihorac bokst de bal weg.

39e minuut.
Hinc met een sublieme pass. Klungelig pakt Dinçtürk de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Pintać probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:4

43e minuut.
Deligeorgis verovert de bal door een tackle van achteren. Deligeorgis met een sublieme pass. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk schiet op doel. Pietreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 82%, best din banat 18%.
gerula27team - best din banat 0:5

46e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:6

49e minuut.
Spediacci passt de bal in één keer door. Dinçtürk kan de bal niet met de borst controleren. Dinçtürk passt de bal met de wreef. Deligeorgis rent richting de bal. Deligeorgis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pakos is nu in balbezit. Evrard onderschept slim de pass. Evrard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Deligeorgis de bal. Deligeorgis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:7

54e minuut.
Butlewski met een sublieme pass. Pölöskei probeert de bal met de borst te controleren. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deligeorgis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kozicki onderschept slim de pass. Tronhuus is nu in balbezit. Tronhuus passt de bal met de wreef. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Holf met een sublieme pass. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk passt de bal zonder na te denken. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kozicki met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Evrard geeft een hoge lob. Dinçtürk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pakos verovert de bal door een tackle van achteren. Pakos geeft de bal voor. Hinc kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Pietreanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gawryś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dinçtürk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:8

78e minuut.
Pölöskei controleert de bal met de borst. Holf geeft de bal voor. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:9

80e minuut.
Tronhuus probeert naar een medespeler te passen. Deligeorgis is nu in balbezit. Deligeorgis passt de bal zonder na te denken. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:10

82e minuut.
Butlewski met een sublieme pass. Pakos rent richting de bal. Pakos passt de bal met de wreef. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tronhuus verovert de bal door een tackle van achteren. Tronhuus geeft een lange en hoge pass. Deligeorgis kopt de bal weg. Dinçtürk kan de bal niet met de borst controleren. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pietreanu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Evrard neemt de hoekschop. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - best din banat 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 67%, best din banat 33%.
gerula27team - best din banat 0:11