Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau DINAMO RED & WHITE
ozdef Tactiek 442CLASSIC
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 38.6
very good Schieten good
adequate Passen good
outstanding Verdedigen good


25e minuut.
Dobrin met de inworp. Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal met de wreef. Viggosson rent richting de bal. Viggosson schiet op doel. Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cichy is nu in balbezit. Răduleţ onderschept slim de pass. Răduleţ speelt de bal door. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Costescu met een sublieme pass. Viggosson controleert de bal met de borst. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin onderschept slim de pass. Dobrin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 40%, DINAMO RED & WHITE 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Bacau - DINAMO RED & WHITE 0:0

55e minuut.
Vornicu is nu in balbezit. Răduleţ onderschept slim de pass. Răduleţ passt de bal zonder na te denken. Viggosson rent richting de bal. Viggosson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Parada speelt de bal door. Dobrin rent richting de bal. Dobrin geeft een hoge lob. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu schiet op doel. Martinovici bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - DINAMO RED & WHITE 1:0

73e minuut.
Łachacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobik met de inworp. Caio da Rocha rent richting de bal. Caio da Rocha geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Łachacz geeft een lange en hoge pass. Niţu rent richting de bal. Niţu passt de bal zonder na te denken. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tianzhu geeft een lange en hoge pass. Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobik met een sublieme pass. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ... Martinovici bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 36%, DINAMO RED & WHITE 64%.
Chelsea Bacau - DINAMO RED & WHITE 1:0