Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32800
Dinamo1968 Piatra Arsa
konko Tactiek tiki-taka
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten very good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Aslantaş met de inworp. Catrunfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrunfo passt de bal zonder na te denken. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Tufeanu trapt de bal weg van het doel. Larraza kopt de bal weg. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Piatra Arsa 1:0

20e minuut.
Larraza passt de bal met de wreef. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bandach met een sublieme pass. Obrejan speelt de bal door. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - Piatra Arsa 1:1

27e minuut.
Puce kopt de bal weg. Larraza met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Obrejan de bal onder controle te krijgen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paganel rent richting de bal. Paganel geeft een hoge lob. Ekşinç geeft een hoge lob. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Biaram rent richting de bal. Biaram passt de bal met de wreef. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Angelov kopt de bal weg. Ekşinç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş geeft een lange en hoge pass. Spiridon rent richting de bal. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Piatra Arsa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 50%, Piatra Arsa 50%.
Dinamo1968 - Piatra Arsa 1:2

80e minuut.
Dani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aslantaş met de inworp. Catrunfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrunfo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Angelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini is nu in balbezit. Artaza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Artaza krijgt een gele kaart. Fellaini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Larraza neemt zijn aanloop. Andryszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - Piatra Arsa 2:2

90e minuut.
Rüttimann kopt de bal weg. Catrunfo probeert naar een medespeler te passen. Funar rent richting de bal. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Piatra Arsa 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 36%, Piatra Arsa 64%.
Dinamo1968 - Piatra Arsa 3:2