Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10483
Piatra Arsa Dinamo1968
tiki-taka Tactiek konko
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 54.2
excellent Schieten solid
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann onderschept slim de pass. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ekşinç onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puce zal de hoekschop nemen. Daar is Rüttimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüttimann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mârzoi onderschept slim de pass. Larraza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Artaza. Artaza krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Larraza heeft problemen om de bal te vangen. Larraza passt de bal met de wreef. Obrejan speelt de bal door. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann schiet op doel. Andryszak bokst de bal weg.

26e minuut.
Puce passt de bal zonder na te denken. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal in één keer door. Larraza is nu in balbezit. Larraza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Spiridon passt de bal met de wreef. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu onderschept slim de pass. Micsoniu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - Dinamo1968 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Rüttimann de bal. Biaram geeft de bal voor. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - Dinamo1968 2:0

33e minuut.
Hegyesi is nu in balbezit. Biaram is nu in balbezit. Biaram met een sublieme pass. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Puce is nu in balbezit. Puce geeft een lange en hoge pass. Obrejan kopt de bal weg. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Andryszak bokst de bal weg. Angelov kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Angelov de bal. Andryszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 52%, Dinamo1968 48%.
Piatra Arsa - Dinamo1968 2:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Funar met de inworp. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - Dinamo1968 3:0

71e minuut.
Mârzoi geeft een hoge lob. Fellaini rent richting de bal. Angelov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fellaini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Obrejan neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Artaza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Forte komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Puce verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann is nu in balbezit. Funar begaat een overtreding. Rüttimann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puce wilt de vrije trap nemen. Andryszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forte is nu in balbezit. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - Dinamo1968 3:1

88e minuut.
Dani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Funar kopt de bal weg. Puce probeert naar een medespeler te passen. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu schiet op doel. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 57%, Dinamo1968 43%.
Piatra Arsa - Dinamo1968 3:1