Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: STAR Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31065
REAL STAR IASI My Route 66
TN1 Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Pilkrt is nu in balbezit. Pilkrt speelt de bal door. MacConnell speelt de bal door. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kurański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilkrt rent richting de bal. Pilkrt passt de bal zonder na te denken. MacConnell rent richting de bal. MacConnell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft een hoge lob. Catinca rent richting de bal. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel. Olăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - My Route 66 1:0

11e minuut.
Ene kopt de bal weg. Guiso is nu in balbezit. MacConnell met een sublieme pass. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell passt de bal met de wreef. Kurański met een sublieme pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel. Baumann bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kokoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka geeft een hoge lob. Carbonell kopt de bal weg. Vécsey rent richting de bal. Vécsey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pistorello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilkrt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Guiso met een sublieme pass. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski passt de bal met de wreef. Daar is Bülbüloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Baumann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu passt de bal met de wreef. Pistorello met een sublieme pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Baumann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunguz onderschept slim de pass. Inworp. Vécsey met een snelle inworp. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brutto is nu in balbezit. Brutto passt de bal zonder na te denken. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - My Route 66 2:0

45e minuut.
Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Tunguz kopt de bal weg. Ene speelt de bal door. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 69%, My Route 66 31%.
REAL STAR IASI - My Route 66 2:0

46e minuut.
Buzdugan komt het veld opgelopen. Croitoru komt het veld opgelopen. Hariga komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Buzdugan onderschept slim de pass. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - My Route 66 3:0

50e minuut.
Croitoru rent richting de bal. Croitoru passt de bal met de wreef. Catinca is nu in balbezit. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hariga speelt de bal door. Guiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Buzdugan schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Daar is Vécsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiso verovert de bal door een tackle van achteren. Guiso geeft de bal voor. Wapenaar kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Guiso onderschept slim de pass. Mróz rent richting de bal. Mróz passt de bal in één keer door. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Guiso rent richting de bal. Buzdugan onderschept slim de pass. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Bülbüloğlu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vécsey rent richting de bal. Vécsey passt de bal in één keer door. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - My Route 66 3:1

89e minuut.
Guiso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kicek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 56%, My Route 66 44%.
REAL STAR IASI - My Route 66 3:1