Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: DEVORATOR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2912
DEVORATOR Juventus Valenii de Munte
343 Tactiek diamond
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
57.7 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten formidable
solid Passen solid
incredible Verdedigen very good


3e minuut.
Piechaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik onderschept slim de pass. Katolik speelt de bal door. Pinilla heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik onderschept slim de pass. Katolik geeft een lange en hoge pass. Pinilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Guilbert geeft de bal voor. Elkayam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Elkayam de bal. Triệu Thái onderschept slim de pass. Triệu Thái probeert naar een medespeler te passen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla schiet op doel. Berthe bokst de bal weg.

30e minuut.
Piechaczek is nu in balbezit. Piechaczek geeft een lange en hoge pass. Popiełuszko kopt de bal weg. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones schiet op doel. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Katolik kopt de bal weg. Varipapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Varipapa geeft een lange en hoge pass. Daar is Burek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffi geeft een hoge lob. Daar is Triệu Thái, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triệu Thái geeft een hoge lob. Rokosza springt en kopt de bal. Berthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 55%, Juventus Valenii de Munte 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEVORATOR - Juventus Valenii de Munte 0:0

47e minuut.
Bogdanos geeft een hoge lob. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko met een sublieme pass. Ciendones rent richting de bal. Ciendones geeft de bal voor. Łukawski bokst de bal weg. Ratcu is nu in balbezit. Ratcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Juventus Valenii de Munte 1:0

54e minuut.
Triệu Thái passt de bal zonder na te denken. Katolik rent richting de bal. Katolik probeert naar een medespeler te passen. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bogdanos passt de bal met de wreef. Daar is Burek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burek probeert naar een medespeler te passen. Ciendones rent richting de bal. Ciendones geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Łukawski bokst de bal weg.

76e minuut.
Burek geeft de bal voor. Ratcu kopt de bal weg. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćumur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik passt de bal met de wreef. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 46%, Juventus Valenii de Munte 54%.
DEVORATOR - Juventus Valenii de Munte 1:0