Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DIVERTIS gerula27team
divi3 Tactiek 451
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 37.9
formidable Schieten weak
solid Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Arriaga speelt de bal door. Răileanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pakos. Răileanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Coşerea wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - gerula27team 1:0

6e minuut.
Pakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu onderschept slim de pass. Răileanu geeft de bal voor. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu passt de bal zonder na te denken. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - gerula27team 2:0

20e minuut.
Staruchowicz probeert naar een medespeler te passen. Milosteanu heeft problemen om de bal te vangen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - gerula27team 3:0

22e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga met een sublieme pass. Pakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu onderschept slim de pass. Răileanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - gerula27team 4:0

31e minuut.
Răileanu heeft problemen om de bal te vangen. Răileanu passt de bal zonder na te denken. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel. Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - gerula27team 5:0

38e minuut.
Viscol kopt de bal weg. Klungelig pakt Butlewski de bal. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - gerula27team 6:0

42e minuut.
Osmochescu met een sublieme pass. Pietreanu is nu in balbezit. Bărbat onderschept slim de pass. Bărbat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - gerula27team 7:0

45e minuut.
Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga met een sublieme pass. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pintać onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 25%, gerula27team 75%.
FC DIVERTIS - gerula27team 7:0

49e minuut.
Milosteanu met een sublieme pass. Wadoń rent richting de bal. Wadoń geeft een lange en hoge pass. Bărbat rent richting de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Koblenc rent richting de bal. Koblenc probeert naar een medespeler te passen. Wadoń speelt de bal door. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tasak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu passt de bal in één keer door. Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Viscol probeert de bal aan de voet te houden. Viscol geeft een lange en hoge pass. Răileanu rent richting de bal. Răileanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Coşerea passt de bal met de wreef. Osmochescu speelt de bal door. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat onderschept slim de pass. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - gerula27team 8:0

79e minuut.
Aron is nu in balbezit. Aron passt de bal zonder na te denken. Coşerea rent richting de bal. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Osmochescu onderschept slim de pass. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat heeft problemen om de bal te vangen. Bărbat schiet op doel. Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - gerula27team 9:0

88e minuut.
Pakos met een sublieme pass. Tasak rent richting de bal. Tasak geeft een lange en hoge pass. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu schiet op doel. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Pölöskei de bal. Tasak is nu in balbezit. Tasak geeft een lange en hoge pass. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 31%, gerula27team 69%.
FC DIVERTIS - gerula27team 9:0