Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gerula27team FC DIVERTIS
451 Tactiek divi3
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 48.4
weak Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen solid


11e minuut.
Koblenc geeft de bal voor. Pietreanu controleert de bal met de borst. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Osmochescu passt de bal in één keer door. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat passt de bal in één keer door. Răileanu rent richting de bal. Răileanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Spediacci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văcăroiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wadoń. Wadoń krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Spediacci maakt een afschuwelijke overtreding. Osmochescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osmochescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Răileanu kopt de bal weg. Bărbat heeft problemen om de bal te vangen. Bărbat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pintać de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - FC DIVERTIS 0:1

32e minuut.
Bărbat schiet op doel. Bihorac probeert naar een medespeler te passen. Arriaga kopt de bal weg. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aron naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bărbat raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bărbat neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Văcăroiu met de inworp. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - FC DIVERTIS 0:2

41e minuut.
Viscol kopt de bal weg. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Viscol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coşerea is nu in balbezit. Staruchowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staruchowicz krijgt een gele kaart. Coşerea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coşerea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bărbat heeft problemen om de bal te vangen. Bărbat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - FC DIVERTIS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 76%, FC DIVERTIS 24%.
gerula27team - FC DIVERTIS 0:3

47e minuut.
Koblenc onderschept slim de pass. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga speelt de bal door. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bihorac trapt de bal weg. Marinescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Răileanu de bal. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pietreanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmochescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Bihorac bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bihorac speelt de bal door. Arriaga kopt de bal weg. Pietreanu rent richting de bal. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu schiet op doel. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Butlewski met een sublieme pass. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - FC DIVERTIS 0:4

66e minuut.
Klungelig pakt Osmochescu de bal. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga met een sublieme pass. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Wadoń onderschept slim de pass. Wadoń speelt de bal door. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - FC DIVERTIS 0:5

83e minuut.
Coşerea geeft een lange en hoge pass. Pietreanu rent richting de bal. Bărbat onderschept slim de pass. Bărbat schiet op doel. Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - FC DIVERTIS 0:6

85e minuut.
Spediacci is nu in balbezit. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu passt de bal zonder na te denken. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Văcăroiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Coşerea speelt de bal door. Pietreanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Milosteanu de bal. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Osmochescu de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - FC DIVERTIS 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 81%, FC DIVERTIS 19%.
gerula27team - FC DIVERTIS 0:7