Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RED & WHITE Piatra Arsa
442CLASSIC Tactiek tiki-taka
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
39.3 gemiddelde waardering 46.8
good Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen very good


9e minuut.
Tianzhu is nu in balbezit. Catrunfo verovert de bal door een tackle van achteren. Catrunfo passt de bal zonder na te denken. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu schiet op doel. Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Spiridon de bal. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Piatra Arsa 0:1

21e minuut.
Łachacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Biaram de bal. Ledoux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledoux krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Łachacz met een sublieme pass. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianzhu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Micsoniu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Catrunfo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Funar geeft een hoge lob. Ledoux kopt de bal weg. Daar is Szczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Piatra Arsa 0:2

33e minuut.
Buitenspel voor Spiridon. Goede buitenspelval van de verdediging. Ledoux maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Angelov heeft problemen om de bal te vangen. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Huma probeert naar een medespeler te passen. Vezeanu is nu in balbezit. Hegyesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hegyesi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Cichy de bal. Biaram geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łachacz de bal. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Piatra Arsa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 57%, Piatra Arsa 43%.
DINAMO RED & WHITE - Piatra Arsa 0:3

55e minuut.
Catrunfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrunfo probeert naar een medespeler te passen. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş schiet op doel. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spiridon rent richting de bal. Spiridon geeft een hoge lob. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Catrunfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrunfo geeft een hoge lob. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu haalt uit met een fantastische trap. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Piatra Arsa 0:4

60e minuut.
Aslantaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huma rent richting de bal. Catrunfo onderschept slim de pass. Catrunfo geeft een lange en hoge pass. Micsoniu heeft problemen om de bal te vangen. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Artaza probeert naar een medespeler te passen. Tianzhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu onderschept slim de pass. Micsoniu draait met de bal, schiet en ... Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Piatra Arsa 0:5

81e minuut.
Micsoniu kopt de bal weg. Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Piatra Arsa 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 44%, Piatra Arsa 56%.
DINAMO RED & WHITE - Piatra Arsa 0:6