Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau Dinamo1968
ozdef Tactiek konko
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 54.3
very good Schieten solid
adequate Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


4e minuut.
Zimmerbauer met een sublieme pass. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Larraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Caio da Rocha kopt de bal weg. Bobik heeft problemen om de bal te vangen. Bobik passt de bal in één keer door. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
Larraza passt de bal met de wreef. Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal in één keer door. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Parada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrejan met de inworp. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Siódmiak verovert de bal door een tackle van achteren. Siódmiak probeert naar een medespeler te passen. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Dinamo1968 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 44%, Dinamo1968 56%.
Chelsea Bacau - Dinamo1968 0:1

66e minuut.
Larraza verovert de bal door een tackle van achteren. Larraza speelt de bal door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel. Damian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Dinamo1968 0:2

71e minuut.
Paganel geeft de bal voor. Canpolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Canpolat speelt de bal door. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobik geeft een hoge lob. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bobik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dani is nu in balbezit. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 45%, Dinamo1968 55%.
Chelsea Bacau - Dinamo1968 0:2