Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32800
Dinamo1968 Chelsea Bacau
konko Tactiek ozdef
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten very good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen incredible


5e minuut.
Maracanã speelt de bal door. Viggosson rent richting de bal. Bandach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bandach krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Doeltrap. Tufeanu trapt de bal weg van het doel. Răduleţ kopt de bal weg. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mârzoi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caio da Rocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobik rent richting de bal. Bobik geeft een lange en hoge pass. Paal! Tufeanu bokst de bal weg. Maracanã springt en kopt de bal. Paal! Viggosson is nu in balbezit. Viggosson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 0:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larraza met een sublieme pass. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Viggosson kopt de bal weg. Dani heeft problemen om de bal te vangen. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 0:2

38e minuut.
Maracanã onderschept slim de pass. Bobik rent richting de bal. Bobik passt de bal in één keer door. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiuca verovert de bal door een tackle van achteren. Tiuca geeft een lange en hoge pass. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 52%, Chelsea Bacau 48%.
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 0:2

46e minuut.
Rüttimann komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Viggosson heeft problemen om de bal te vangen. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică geeft een hoge lob. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dobrin is nu in balbezit. Dobrin geeft een lange en hoge pass. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 53%, Chelsea Bacau 47%.
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 0:3