Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DIVERTIS Chelsea Bacau
divi3 Tactiek ozdef
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.2 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen outstanding


20e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin passt de bal in één keer door. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bobik rent richting de bal. Bobik passt de bal zonder na te denken. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin schiet op doel. Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - Chelsea Bacau 0:1

27e minuut.
Canpolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Canpolat geeft een hoge lob. Marinescu is nu in balbezit. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Osmochescu neemt de hoekschop. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DIVERTIS - Chelsea Bacau 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 46%, Chelsea Bacau 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DIVERTIS - Chelsea Bacau 1:1

49e minuut.
Bobik rent richting de bal. Bobik geeft een hoge lob. Marinescu probeert de bal met de borst te controleren. Maracanã rent richting de bal. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Dobrin passt de bal in één keer door. Viggosson heeft problemen om de bal te vangen. Maracanã rent richting de bal. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marinescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - Chelsea Bacau 1:2

75e minuut.
Costescu passt de bal met de wreef. Dobrin rent richting de bal. Dobrin passt de bal in één keer door. Viggosson rent richting de bal. Viggosson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Arriaga passt de bal met de wreef. Răileanu rent richting de bal. Răileanu passt de bal in één keer door. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 47%, Chelsea Bacau 53%.
FC DIVERTIS - Chelsea Bacau 1:2