Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau FC DIVERTIS
ozdef Tactiek divi3
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 51.5
formidable Schieten solid
good Passen good
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Koblenc onderschept slim de pass. Koblenc met een sublieme pass. Maracanã rent richting de bal. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC DIVERTIS 1:0

16e minuut.
Coşerea passt de bal met de wreef. Costescu is nu in balbezit. Costescu speelt de bal door. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Deane is nu in balbezit. Deane passt de bal in één keer door. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC DIVERTIS 2:0

27e minuut.
Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobik passt de bal met de wreef. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC DIVERTIS 3:0

34e minuut.
Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu geeft een hoge lob. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 51%, FC DIVERTIS 49%.
Chelsea Bacau - FC DIVERTIS 3:0

47e minuut.
Klungelig pakt Viggosson de bal. Wadoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin onderschept slim de pass. Viggosson rent richting de bal. Viggosson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC DIVERTIS 4:0

53e minuut.
Bobik passt de bal in één keer door. Caio da Rocha rent richting de bal. Caio da Rocha probeert naar een medespeler te passen. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC DIVERTIS 5:0

58e minuut.
Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Caio da Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Caio da Rocha probeert naar een medespeler te passen. Maracanã rent richting de bal. Maracanã schiet op doel. Paal! Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen. Caio da Rocha geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Tasak rent richting de bal. Bobik verovert de bal door een tackle van achteren. Bobik probeert naar een medespeler te passen. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Deane speelt de bal door. Parada is nu in balbezit. Parada geeft een hoge lob. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã schiet op doel. Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Klungelig pakt Bobik de bal. Bobik met een sublieme pass. Dobrin rent richting de bal. Viggosson rent richting de bal. Viggosson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Caio da Rocha geeft een hoge lob. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koblenc. Koblenc krijgt een gele kaart. Viggosson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caio da Rocha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC DIVERTIS 6:0

76e minuut.
Bobik geeft een lange en hoge pass. Maracanã rent richting de bal. Maracanã passt de bal met de wreef. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC DIVERTIS 7:0

85e minuut.
Koblenc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bărbat rent richting de bal. Zaborobskij begaat een overtreding. Zaborobskij krijgt een gele kaart. Bărbat raakt geblesseerd tijdens het duel. Arriaga komt bij de bal en schiet. Caio da Rocha kopt de bal weg. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Dobrin passt de bal zonder na te denken. Costescu is nu in balbezit. Costescu passt de bal in één keer door. Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tasak rent richting de bal. Bobik onderschept slim de pass. Bobik passt de bal met de wreef. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 41%, FC DIVERTIS 59%.
Chelsea Bacau - FC DIVERTIS 7:0