Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
best din banat Piatra Arsa
extrema falsa Tactiek tiki-taka
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
59.2 gemiddelde waardering 48.5
outstanding Schieten excellent
very good Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Tronhuus passt de bal zonder na te denken. Evrard is nu in balbezit. Evrard passt de bal in één keer door. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. Andryszak bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Tronhuus speelt de bal door. Hinc met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Andryszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Piatra Arsa 1:0

12e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Artaza onderschept slim de pass. Holf onderschept slim de pass. Holf geeft een hoge lob. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Evrard kopt de bal weg. Herrebrandt rent richting de bal. Hegyesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herrebrandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dinçtürk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Biaram kopt de bal weg. Andryszak probeert naar een medespeler te passen. Vameşu kopt de bal weg. Sermak heeft problemen om de bal te vangen. Obositu rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obositu rent richting de bal. Obositu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
best din banat - Piatra Arsa 1:1

22e minuut.
Herrebrandt is nu in balbezit. Micsoniu met een sublieme pass. Artaza is nu in balbezit. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś schiet op doel. Andryszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Piatra Arsa 2:1

34e minuut.
Hegyesi passt de bal met de wreef. Holf onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aslantaş neemt de hoekschop. Micsoniu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
best din banat - Piatra Arsa 2:2

35e minuut.
Hinc geeft een hoge lob. Dinçtürk kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. Andryszak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Herrebrandt kopt de bal weg. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk passt de bal in één keer door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Andryszak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Piatra Arsa 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 33%, Piatra Arsa 67%.
best din banat - Piatra Arsa 3:2

48e minuut.
Ekşinç geeft een hoge lob. Kozicki verovert de bal door een tackle van achteren. Obositu rent richting de bal. Obositu schiet op doel. Bullrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
best din banat - Piatra Arsa 3:3

54e minuut.
Daar is Tronhuus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinc rent richting de bal. Hinc passt de bal in één keer door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Hinc probeert naar een medespeler te passen. Evrard is nu in balbezit. Evrard speelt de bal door. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Piatra Arsa 4:3

58e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hinc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gawryś springt en kopt de bal. Andryszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Piatra Arsa 5:3

62e minuut.
Dinçtürk rent richting de bal. Ekşinç is nu in balbezit. Ekşinç passt de bal zonder na te denken. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Andryszak bokst de bal weg.

78e minuut.
Evrard heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holf met een snelle inworp. Evrard geeft een hoge lob. Dinçtürk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Piatra Arsa 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 24%, Piatra Arsa 76%.
best din banat - Piatra Arsa 6:3