Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Acicul ArenA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22218
F.C. Acicul My Route 66
atac Tactiek 5-3-2
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 51.6
solid Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Flórez passt de bal in één keer door. Kurański met een sublieme pass. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:1

12e minuut.
Beştea geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Duindam. Goede buitenspelval van de verdediging. Kurański neemt vlug de vrije trap. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:2

15e minuut.
Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daszkowski passt de bal in één keer door. Roşu rent richting de bal. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:3

22e minuut.
MacConnell rent richting de bal. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Beştea rent richting de bal. Beştea geeft een hoge lob. Pilkrt rent richting de bal. Pilkrt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft de bal voor. Rostowski heeft problemen om de bal te vangen. Rostowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Ploeşteanu de bal onder controle te krijgen. Daszkowski geeft de bal voor. Carbonell speelt de bal door. Daar is Bülbüloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:4

29e minuut.
Klungelig pakt Flórez de bal. Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski passt de bal zonder na te denken. Pilkrt rent richting de bal. Pilkrt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:5

30e minuut.
Bülbüloğlu rent richting de bal. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea geeft de bal voor. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kurański speelt de bal door. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey geeft de bal voor. Bülbüloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:6

40e minuut.
Pilkrt passt de bal in één keer door. Kurański rent richting de bal. Kurański passt de bal met de wreef. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 73%, My Route 66 27%.
F.C. Acicul - My Route 66 0:6

55e minuut.
Bülbüloğlu schiet op doel. Daszkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pilkrt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bülbüloğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pardo probeert naar een medespeler te passen. Mróz rent richting de bal. Mróz passt de bal in één keer door. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Kurański rent richting de bal. Kurański passt de bal met de wreef. Mróz rent richting de bal. Mróz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański probeert naar een medespeler te passen. Pilkrt met een sublieme pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Pilkrt probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu passt de bal in één keer door. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Ploeşteanu geeft een hoge lob. Inworp. Kurański met een snelle inworp. Pilkrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkrt geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:7

63e minuut.
Teodorovici met een sublieme pass. Roşu is nu in balbezit. Roşu passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mróz speelt de bal door. Pilkrt is nu in balbezit. Pilkrt passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:8

70e minuut.
Prăscan speelt de bal door. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski passt de bal in één keer door. Daar is Bülbüloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flórez trapt de bal weg. Kicek kopt de bal weg. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:9

76e minuut.
Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski geeft een hoge lob. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daszkowski geeft een lange en hoge pass. Pilkrt met een sublieme pass. Rostowski rent richting de bal. Rostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:10

79e minuut.
Kończak rent richting de bal. Rostowski speelt de bal door. Vécsey rent richting de bal. Vécsey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beştea de bal. Paal!

82e minuut.
Pilkrt probeert naar een medespeler te passen. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - My Route 66 0:11

86e minuut.
Duindam verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bülbüloğlu kopt de bal weg. Daar is Pilkrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilkrt met een sublieme pass. Kurański is nu in balbezit. Kurański geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 75%, My Route 66 25%.
F.C. Acicul - My Route 66 0:11