Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: DEVORATOR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1351
DEVORATOR gerula27team
343 Tactiek 451
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 37.9
formidable Schieten weak
good Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Văcăroiu probeert naar een medespeler te passen. Ratcu heeft problemen om de bal te vangen. Pintać maakt een afschuwelijke overtreding. Pintać krijgt een gele kaart. Ratcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciendones komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Ćumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćumur draait met de bal, schiet en ... Pietreanu probeert de bal aan de voet te houden. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Daar is Bogdanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanos speelt de bal door. Burek probeert naar een medespeler te passen. Ćumur is nu in balbezit. Ćumur passt de bal met de wreef. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pintać is nu in balbezit. Ciendones onderschept slim de pass. Ciendones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - gerula27team 1:0

4e minuut.
Ćumur speelt de bal door. Seikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikola speelt de bal door. Ciendones rent richting de bal. Ciendones schiet op doel. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ciendones rent richting de bal. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones onderschept slim de pass. Ciendones heeft problemen om de bal te vangen. Ciendones draait met de bal, schiet en ... Bihorac bokst de bal weg.

19e minuut.
Männiko rent richting de bal. Männiko passt de bal in één keer door. Ciendones heeft problemen om de bal te vangen. Ciendones geeft een hoge lob. Ratcu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ćumur met een sublieme pass. Ratcu rent richting de bal. Burek geeft een hoge lob. Ciendones heeft problemen om de bal te vangen. Ciendones schiet op doel. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones draait met de bal, schiet en ... Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - gerula27team 2:0

33e minuut.
Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikola verovert de bal door een tackle van achteren. Seikola geeft een hoge lob. Ratcu is nu in balbezit. Ratcu schiet op doel. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 32%, gerula27team 68%.
DEVORATOR - gerula27team 2:0

46e minuut.
Ratcu speelt de bal door. Klungelig pakt Ćumur de bal. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones schiet op doel. Bihorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Staruchowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanos verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanos geeft een lange en hoge pass. Ratcu rent richting de bal. Ratcu draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Pintać de bal. Piechaczek rent richting de bal. Piechaczek draait met de bal, schiet en ... Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Männiko met de inworp. Ciendones geeft een hoge lob. Ćumur heeft problemen om de bal te vangen. Ćumur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Spediacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones verovert de bal door een tackle van achteren. Văcăroiu is nu in balbezit. Ciendones onderschept slim de pass. Ciendones geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Bihorac trapt de bal weg. Elkayam kopt de bal weg. Ratcu kan de bal niet met de borst controleren. Ratcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Aron speelt de bal door. Ćumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćumur met een sublieme pass. Ratcu rent richting de bal. Ratcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - gerula27team 3:0

67e minuut.
Piechaczek passt de bal in één keer door. Ćumur rent richting de bal. Ćumur probeert naar een medespeler te passen. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - gerula27team 4:0

68e minuut.
Ciendones rent richting de bal. Ciendones geeft een lange en hoge pass. Ćumur rent richting de bal. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ćumur kopt de bal weg. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek is nu in balbezit. Piechaczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ćumur is nu in balbezit. Ćumur met een sublieme pass. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones schiet op doel. Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - gerula27team 5:0

80e minuut.
Văcăroiu met een snelle inworp. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu passt de bal zonder na te denken. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz schiet op doel. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Burek kopt de bal weg. Ćumur speelt de bal door. Ratcu rent richting de bal. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - gerula27team 6:0

83e minuut.
Klungelig pakt Elkayam de bal. Milosteanu met een sublieme pass. Männiko speelt de bal door. Ciendones rent richting de bal. Ciendones schiet op doel. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - gerula27team 7:0

85e minuut.
Ćumur rent richting de bal. Ćumur passt de bal in één keer door. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones haalt uit met een fantastische trap. Pintać probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Daar is Männiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Männiko probeert naar een medespeler te passen. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - gerula27team 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 32%, gerula27team 68%.
DEVORATOR - gerula27team 8:0