Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RED & WHITE Juventus Valenii de Munte
442CLASSIC Tactiek diamond
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
34.2 gemiddelde waardering 57.7
average Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Samuels is nu in balbezit. Cinque onderschept slim de pass. Cinque passt de bal zonder na te denken. Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi schiet op doel. Martinovici bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Juventus Valenii de Munte 0:1

12e minuut.
Ciuffi heeft problemen om de bal te vangen. Ciuffi met een sublieme pass. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Potegea verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea geeft de bal voor. Cinque kopt de bal weg. Daar is Rokosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Potegea is nu in balbezit. Ciuffi onderschept slim de pass. Ciuffi passt de bal met de wreef. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Martinovici bokst de bal weg.

28e minuut.
Ledoux geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinque met een snelle inworp. Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Martín del Río is nu in balbezit. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej geeft een lange en hoge pass. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux rent richting de bal. Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Juventus Valenii de Munte 0:2

33e minuut.
Cinque passt de bal met de wreef. Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi passt de bal zonder na te denken. Katolik is nu in balbezit. Katolik schiet op doel. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza is nu in balbezit. Katolik is nu in balbezit. Katolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Juventus Valenii de Munte 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 76%, Juventus Valenii de Munte 24%.
DINAMO RED & WHITE - Juventus Valenii de Munte 0:3

53e minuut.
Łukawski trapt de bal weg. Rokosza kopt de bal weg. Katolik rent richting de bal. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Katolik is nu in balbezit. Huma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Katolik raakt geblesseerd tijdens het duel. Katolik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Juventus Valenii de Munte 0:4

59e minuut.
Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi passt de bal met de wreef. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński geeft de bal voor. Katolik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rokosza rent richting de bal. Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza passt de bal in één keer door. Katolik is nu in balbezit. Katolik schiet op doel. Martinovici bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Triệu Thái de bal. Martín del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Triệu Thái zijn tegenspeler op de grond. Triệu Thái is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuffi rent richting de bal. Rokosza rent richting de bal. Ciuffi is nu in balbezit. Ciuffi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Juventus Valenii de Munte 0:5

72e minuut.
Mikliński passt de bal zonder na te denken. Katolik is nu in balbezit. Daar is Katolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Juventus Valenii de Munte 0:6

73e minuut.
Puy speelt de bal door. Rudzki heeft problemen om de bal te vangen. Ledoux is nu in balbezit. Katolik rent richting de bal. Katolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Juventus Valenii de Munte 0:7

78e minuut.
Szczur is nu in balbezit. Cinque onderschept slim de pass. Cinque passt de bal zonder na te denken. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Potegea de bal. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Saavedra rent richting de bal. Saavedra geeft de bal voor. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - Juventus Valenii de Munte 0:8

90e minuut.
Samuels met een snelle inworp. Rudzki is nu in balbezit. Rudzki passt de bal met de wreef. Martín del Río is nu in balbezit. Martín del Río draait met de bal, schiet en ... Łukawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 63%, Juventus Valenii de Munte 37%.
DINAMO RED & WHITE - Juventus Valenii de Munte 0:8