Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32800
Dinamo1968 REAL STAR IASI
Defend Tactiek TN1
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutto passt de bal zonder na te denken. Ene met een sublieme pass. Rednic rent richting de bal. Rednic draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Tunguz onderschept slim de pass. Tunguz probeert naar een medespeler te passen. Brutto speelt de bal door. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Scarlat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tunguz probeert naar een medespeler te passen. Brutto heeft problemen om de bal te vangen. Brutto geeft een lange en hoge pass. Catinca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Rednic is nu in balbezit. Rednic geeft de bal voor. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bandach de bal onder controle te krijgen. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Scarlat geeft een lange en hoge pass. Siódmiak probeert de bal aan de voet te houden. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - REAL STAR IASI 0:1

20e minuut.
Inworp. Tunguz met de inworp. Brutto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan speelt de bal door. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Siódmiak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - REAL STAR IASI 0:2

24e minuut.
Ene passt de bal zonder na te denken. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach onderschept slim de pass. Rednic rent richting de bal. Rednic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wapenaar kopt de bal weg. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic is nu in balbezit. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - REAL STAR IASI 0:3

26e minuut.
Tunguz speelt de bal door. Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal zonder na te denken. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic passt de bal in één keer door. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. Paganel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Larraza met een sublieme pass. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frias onderschept slim de pass. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Baumann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rüttimann zal de hoekschop nemen. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Baumann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frias onderschept slim de pass. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - REAL STAR IASI 1:3

40e minuut.
Scarlat passt de bal zonder na te denken. Rednic rent richting de bal. Larraza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rednic raakt geblesseerd tijdens het duel. Catinca neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Scarlat kopt de bal weg. Rednic is nu in balbezit. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat schiet op doel. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - REAL STAR IASI 1:4

44e minuut.
Brutto geeft een lange en hoge pass. Bandach kopt de bal weg. Larraza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel. Tufeanu bokst de bal weg. Siódmiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Zimmerbauer de bal. Rednic rent richting de bal. Rednic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 74%, REAL STAR IASI 26%.
Dinamo1968 - REAL STAR IASI 1:4

46e minuut.
Depta komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Depta met de inworp. Dani is nu in balbezit. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat geeft de bal voor. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - REAL STAR IASI 1:5

54e minuut.
Wapenaar is nu in balbezit. Wapenaar passt de bal zonder na te denken. Depta probeert naar een medespeler te passen. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fellaini is nu in balbezit. Rüttimann rent richting de bal. Fellaini rent richting de bal. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann schiet op doel. Baumann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Pistorello probeert naar een medespeler te passen. Depta probeert naar een medespeler te passen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - REAL STAR IASI 1:6

71e minuut.
Rüttimann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan geeft een hoge lob. Fellaini maakt een snoekduik en kopt de bal. Baumann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Obrejan kopt de bal weg. Rüttimann heeft problemen om de bal te vangen. Ene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ene krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rüttimann kan de bal niet met de borst controleren. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Ene probeert naar een medespeler te passen. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene probeert naar een medespeler te passen. Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca draait met de bal, schiet en ... Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Scarlat schiet op doel. Tufeanu met een sublieme pass. Rüttimann kopt de bal weg. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Ene rent richting de bal. Rüttimann onderschept slim de pass. Rüttimann passt de bal zonder na te denken. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 56%, REAL STAR IASI 44%.
Dinamo1968 - REAL STAR IASI 1:6