Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: STAR Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 29564
REAL STAR IASI Dinamo1968
TN1 Tactiek konko
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 53.6
outstanding Schieten solid
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Wapenaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rednic is nu in balbezit. Dani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dani krijgt een gele kaart. Rednic raakt geblesseerd tijdens het duel. Ene met een snel genomen vrije trap. Scarlat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Dinamo1968 1:0

8e minuut.
Larraza geeft de bal voor. Rüttimann kopt de bal weg. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Pistorello de bal. Larraza is nu in balbezit. Larraza speelt de bal door. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rednic rent richting de bal. Rednic probeert naar een medespeler te passen. Scarlat is nu in balbezit. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ... Tufeanu bokst de bal weg. Scarlat rent richting de bal. Siódmiak verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rednic geeft een lange en hoge pass. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganel rent richting de bal. Catinca onderschept slim de pass. Catinca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 48%, Dinamo1968 52%.
REAL STAR IASI - Dinamo1968 1:0

48e minuut.
Frias passt de bal in één keer door. Catinca is nu in balbezit. Depta met een sublieme pass. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Puce geeft een hoge lob. Wapenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wapenaar passt de bal zonder na te denken. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wapenaar zal de hoekschop nemen. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal. Tufeanu bokst de bal weg.

58e minuut.
Depta probeert naar een medespeler te passen. Rednic heeft problemen om de bal te vangen. Rednic geeft de bal voor. Catinca heeft problemen om de bal te vangen. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene passt de bal in één keer door. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ... Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Dinamo1968 2:0

64e minuut.
Wapenaar kopt de bal weg. Dani rent richting de bal. Dani geeft de bal voor. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Hariga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Catinca rent richting de bal. Catinca passt de bal in één keer door. Rednic rent richting de bal. Rednic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Rednic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rednic passt de bal met de wreef. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca onderschept slim de pass. Catinca schiet op doel. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Scarlat heeft problemen om de bal te vangen. Bandach speelt de bal door. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Dinamo1968 3:0

74e minuut.
Fellaini onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Kokoszka ... Strafschop! Fellaini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durleci komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Durleci passt de bal in één keer door. Siódmiak is nu in balbezit. Rednic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siódmiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rednic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ene met een snel genomen vrije trap. Durleci is nu in balbezit. Durleci draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Dinamo1968 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 35%, Dinamo1968 65%.
REAL STAR IASI - Dinamo1968 4:0