Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11670
Piatra Arsa FC DIVERTIS
tiki-taka Tactiek divi3
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Funar onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răileanu met een snelle inworp. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu rent richting de bal. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu onderschept slim de pass. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Bărbat de bal. Ulmanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bărbat raakt geblesseerd tijdens het duel. Arriaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. Coşerea passt de bal in één keer door. Wadoń speelt de bal door. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Marinescu geeft een lange en hoge pass. Osmochescu kopt de bal weg. Năstase rent richting de bal. Bărbat onderschept slim de pass. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Răileanu heeft problemen om de bal te vangen. Funar geeft een hoge lob. Arriaga geeft de bal voor. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chodoń rent richting de bal. Osmochescu onderschept slim de pass. Chiţul legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osmochescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bărbat neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gâlcă bokst de bal weg. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Arriaga kopt de bal weg. Bărbat is nu in balbezit. Forte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bărbat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bărbat kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Wadoń kopt de bal weg. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu passt de bal met de wreef. Arriaga rent richting de bal. Arriaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Viscol geeft een hoge lob. Klungelig pakt Funar de bal. Bărbat rent richting de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - FC DIVERTIS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 71%, FC DIVERTIS 29%.
Piatra Arsa - FC DIVERTIS 0:1

49e minuut.
Coşerea rent richting de bal. Răileanu rent richting de bal. Răileanu passt de bal zonder na te denken. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Chodoń de bal. Chodoń passt de bal met de wreef. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piatra Arsa - FC DIVERTIS 1:1

65e minuut.
Funar geeft een hoge lob. Inworp. Răileanu met een snelle inworp. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Coşerea neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Năstase de bal. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - FC DIVERTIS 1:2

83e minuut.
Ulmanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţul is nu in balbezit. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kvistad heeft problemen om de bal te vangen. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat met een sublieme pass. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Funar onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Răileanu neemt de hoekschop. Osmochescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 69%, FC DIVERTIS 31%.
Piatra Arsa - FC DIVERTIS 1:2