Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
best din banat Chelsea Bacau
extrema falsa Tactiek ozdef
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 51.9
outstanding Schieten excellent
solid Passen adequate
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb onderschept slim de pass. Şerb geeft de bal voor. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Chelsea Bacau 1:0

11e minuut.
Dobrin is nu in balbezit. Dobrin passt de bal met de wreef. Sermak rent richting de bal. Viggosson onderschept slim de pass. Viggosson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tronhuus passt de bal zonder na te denken. Evrard is nu in balbezit. Evrard passt de bal in één keer door. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kozicki passt de bal met de wreef. Sermak is nu in balbezit. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
best din banat - Chelsea Bacau 1:1

22e minuut.
Tronhuus geeft een lange en hoge pass. Dinçtürk speelt de bal door. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Chelsea Bacau 2:1

28e minuut.
Răduleţ geeft de bal voor. Tronhuus speelt de bal door. Herrebrandt met een sublieme pass. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Evrard met een sublieme pass. Zaborobskij probeert naar een medespeler te passen. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Chelsea Bacau 3:1

38e minuut.
Şerb verovert de bal door een tackle van achteren. Hinc is nu in balbezit. Hinc passt de bal met de wreef. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 38%, Chelsea Bacau 62%.
best din banat - Chelsea Bacau 3:1

48e minuut.
Canpolat controleert de bal met de borst. Herrebrandt rent richting de bal. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Chelsea Bacau 4:1

51e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Evrard geeft een hoge lob. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt schiet op doel. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Chelsea Bacau 5:1

54e minuut.
Tronhuus kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Inworp. Caio da Rocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobik geeft een hoge lob. Viggosson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Chelsea Bacau 5:2

64e minuut.
Răduleţ kan de bal niet met de borst controleren. Gawryś rent richting de bal. Met opzet legt Răduleţ zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Răduleţ moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Răduleţ schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gawryś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hinc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dinçtürk rent richting de bal. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Damian bokst de bal weg.

67e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Canpolat is nu in balbezit. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Damian bokst de bal weg.

69e minuut.
Evrard rent richting de bal. Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobik passt de bal zonder na te denken. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. Damian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Herrebrandt passt de bal in één keer door. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Caio da Rocha rent richting de bal. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bobik speelt de bal door. Maracanã rent richting de bal. Maracanã passt de bal zonder na te denken. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Chelsea Bacau 5:3

76e minuut.
Caio da Rocha geeft een lange en hoge pass. Daar is Sermak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicki rent richting de bal. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. Bullrich bokst de bal weg.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrin met de inworp. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada geeft een hoge lob. Viggosson krijgt zijn hoofd ertegen. Bullrich bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobrin zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Bullrich bokst de bal weg.

82e minuut.
Damian geeft een hoge lob. Holf is nu in balbezit. Maracanã is nu in balbezit. Holf onderschept slim de pass. Holf geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Parada kopt de bal weg. Hinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc passt de bal zonder na te denken. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Şerb probeert naar een medespeler te passen. Hinc is nu in balbezit. Hinc passt de bal in één keer door. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caio da Rocha rent richting de bal. Caio da Rocha geeft een lange en hoge pass. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 35%, Chelsea Bacau 65%.
best din banat - Chelsea Bacau 5:3