Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: DEVORATOR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2212
DEVORATOR F.C. Acicul
Attack Tactiek atac
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten very good
good Passen good
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Ratcu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burek met een sublieme pass. Ciendones rent richting de bal. Ciendones schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burek zal de hoekschop nemen. Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski passt de bal in één keer door. Duindam is nu in balbezit. Duindam schiet op doel. Berthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varipapa met een sublieme pass. Daszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Daszkowski geeft een lange en hoge pass. Pardo krijgt zijn hoofd ertegen. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Burek is nu in balbezit. Pol verovert de bal door een tackle van achteren. Pol passt de bal in één keer door. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kończak met een sublieme pass. Duindam is nu in balbezit. Duindam passt de bal in één keer door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Elkayam met een sublieme pass. Ratcu rent richting de bal. Ratcu passt de bal in één keer door. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek geeft de bal voor. Paal! Kahar bokst de bal weg. Ciendones is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - F.C. Acicul 1:0

41e minuut.
Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkayam verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEVORATOR - F.C. Acicul 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 52%, F.C. Acicul 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEVORATOR - F.C. Acicul 1:1

49e minuut.
Duindam passt de bal zonder na te denken. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo passt de bal met de wreef. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Elkayam passt de bal met de wreef. Männiko is nu in balbezit. Männiko geeft een lange en hoge pass. Ratcu springt en kopt de bal. Kahar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - F.C. Acicul 2:1

59e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Pol is nu in balbezit. Pol passt de bal zonder na te denken. Duindam rent richting de bal. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berthe probeert naar een medespeler te passen. Daszkowski geeft een hoge lob. Pardo is nu in balbezit. Pardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEVORATOR - F.C. Acicul 2:2

66e minuut.
Kończak passt de bal zonder na te denken. Varipapa geeft een lange en hoge pass. Kończak kopt de bal weg. Duindam rent richting de bal. Duindam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Männiko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ratcu de bal. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ratcu draait met de bal, schiet en ... Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciendones rent richting de bal. Ciendones draait met de bal, schiet en ... Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inworp. Piechaczek met de inworp. Elkayam is nu in balbezit. Elkayam geeft de bal voor. Ciendones maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berthe trapt de bal weg van het doel. Ratcu kopt de bal weg. Ćumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćumur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 49%, F.C. Acicul 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEVORATOR - F.C. Acicul 2:2