Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Acicul ArenA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10516
F.C. Acicul DEVORATOR
atac Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten formidable
solid Passen good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Varipapa verovert de bal door een tackle van achteren. Elkayam rent richting de bal. Kończak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kończak krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bogdanos geeft een lange en hoge pass. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piechaczek met de inworp. Burek geeft de bal voor. Paal!

27e minuut.
Bogdanos verovert de bal door een tackle van achteren. Burek met een sublieme pass. Ciendones heeft problemen om de bal te vangen. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pardo speelt de bal door. Teodorovici rent richting de bal. Elkayam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teodorovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Kończak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Seikola geeft de bal voor. Kończak probeert de bal aan de voet te houden. Burek is nu in balbezit. Burek geeft de bal voor. Ciendones krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Teodorovici rent richting de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo met een sublieme pass. Duindam is nu in balbezit. Duindam schiet op doel. Berthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Flórez is nu in balbezit. Männiko verovert de bal door een tackle van achteren. Männiko speelt de bal door. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 58%, DEVORATOR 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Acicul - DEVORATOR 0:0

47e minuut.
Duindam kopt de bal weg. Teodorovici rent richting de bal. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Berthe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - DEVORATOR 1:0

48e minuut.
Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo met een sublieme pass. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Varipapa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćumur is nu in balbezit. Ratcu rent richting de bal. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. Kahar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kończak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elkayam. Elkayam krijgt een gele kaart. Pardo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kończak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kończak met een sublieme pass. Piechaczek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pol. Pol krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Burek probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daszkowski met een snelle inworp. Pol geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ćumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski onderschept slim de pass. Daszkowski geeft de bal voor. Duindam springt en kopt de bal. Berthe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - DEVORATOR 2:0

63e minuut.
Kończak met een sublieme pass. Seikola rent richting de bal. Teodorovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teodorovici krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bogdanos is nu in balbezit. Bogdanos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Flórez de bal. Ciendones rent richting de bal. Ciendones haalt uit met een fantastische trap. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Männiko speelt de bal door. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek passt de bal in één keer door. Ratcu rent richting de bal. Ratcu schiet op doel. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Männiko geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu heeft problemen om de bal te vangen. Kahar probeert wanhopig de bal te grijpen. Ciendones rent richting de bal. Ciendones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - DEVORATOR 2:1

76e minuut.
Elkayam passt de bal met de wreef. Seikola is nu in balbezit. Seikola probeert naar een medespeler te passen. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kahar bokst de bal weg. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ciendones kopt de bal weg. Burek rent richting de bal. Burek geeft een hoge lob. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 54%, DEVORATOR 46%.
F.C. Acicul - DEVORATOR 2:1