Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 gerula27team
5-3-2 Tactiek 451
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 37.8
formidable Schieten average
solid Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Rostowski rent richting de bal. MacConnell speelt de bal door. Vécsey probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal met de wreef. Rostowski rent richting de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - gerula27team 1:0

5e minuut.
Kicek kopt de bal weg. MacConnell rent richting de bal. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - gerula27team 2:0

10e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Mróz verovert de bal door een tackle van achteren. Mróz geeft een hoge lob. Pakos rent richting de bal. Pakos geeft een lange en hoge pass. Olăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Prăscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. MacConnell met een sublieme pass. Rostowski rent richting de bal. Rostowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pintać met een sublieme pass. Bihorac kan de bal niet met de borst controleren. Paal!

14e minuut.
Mróz passt de bal in één keer door. MacConnell rent richting de bal. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Daar is Rostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aron speelt de bal door. Pilkrt met een sublieme pass. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Kurański de bal. Kurański geeft de bal voor. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski passt de bal in één keer door. Vécsey geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pilkrt rent richting de bal. Pilkrt passt de bal met de wreef. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spediacci onderschept slim de pass. MacConnell verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnell geeft een hoge lob. Bülbüloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bihorac bokst de bal weg.

28e minuut.
Spediacci geeft een hoge lob. Inworp. Mróz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vécsey geeft een lange en hoge pass. Bülbüloğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Bihorac met een harde bal richting middenveld. Kurański kopt de bal weg. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vécsey onderschept slim de pass. Vécsey met een sublieme pass. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Aron kopt de bal weg. Vécsey rent richting de bal. Vécsey geeft de bal voor. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - gerula27team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 27%, gerula27team 73%.
My Route 66 - gerula27team 3:0

49e minuut.
Mróz passt de bal zonder na te denken. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - gerula27team 4:0

54e minuut.
Pölöskei is nu in balbezit. Kurański verovert de bal door een tackle van achteren. Kurański probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rostowski draait met de bal, schiet en ... Pietreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vécsey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bülbüloğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bülbüloğlu de bal. Bülbüloğlu schiet op doel. Bihorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - gerula27team 5:0

72e minuut.
Butlewski probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carbonell. Carbonell krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vécsey speelt de bal door. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Daar is Bülbüloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu schiet op doel. Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - gerula27team 6:0

79e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mróz de bal. Milosteanu probeert naar een medespeler te passen. Vécsey rent richting de bal. Vécsey geeft de bal voor. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft een hoge lob. Pölöskei is nu in balbezit. Pölöskei schiet op doel. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pölöskei is nu in balbezit. Pilkrt onderschept slim de pass. Pilkrt met een sublieme pass. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 21%, gerula27team 79%.
My Route 66 - gerula27team 6:0