Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gerula27team My Route 66
451 Tactiek 5-3-2
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 50.7
weak Schieten formidable
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Doeltrap. Bihorac met een harde bal richting middenveld. Pölöskei kopt de bal weg. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - My Route 66 0:1

11e minuut.
Vécsey met de inworp. Rostowski probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - My Route 66 0:2

12e minuut.
Aron rent richting de bal. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Pilkrt is nu in balbezit. Pilkrt passt de bal met de wreef. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Pintać probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Mróz rent richting de bal. Mróz passt de bal in één keer door. Vécsey geeft een lange en hoge pass. Bülbüloğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - My Route 66 0:3

21e minuut.
Spediacci is nu in balbezit. Spediacci geeft een hoge lob. MacConnell kopt de bal weg. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rostowski is nu in balbezit. Rostowski passt de bal zonder na te denken. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Bihorac trapt de bal weg. Pilkrt kopt de bal weg. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rostowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Vécsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vécsey geeft de bal voor. Bülbüloğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - My Route 66 0:4

32e minuut.
MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Pilkrt met een sublieme pass. Bülbüloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - My Route 66 0:5

35e minuut.
Mróz probeert naar een medespeler te passen. MacConnell controleert de bal met de borst. MacConnell met een sublieme pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek geeft de bal voor. Pintać heeft problemen om de bal te vangen. Rostowski rent richting de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rostowski kan de bal niet met de borst controleren. MacConnell rent richting de bal. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - My Route 66 0:6

43e minuut.
MacConnell passt de bal met de wreef. Rostowski is nu in balbezit. MacConnell met een sublieme pass. Daar is Bülbüloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - My Route 66 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 87%, My Route 66 13%.
gerula27team - My Route 66 0:7

52e minuut.
MacConnell heeft problemen om de bal te vangen. Rostowski is nu in balbezit. Aron begaat een overtreding. Aron krijgt een gele kaart. Rostowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mróz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kurański probeert naar een medespeler te passen. Pilkrt is nu in balbezit. Pilkrt geeft een hoge lob. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey geeft een lange en hoge pass. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Daar is Pintać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel. Pietreanu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu probeert naar een medespeler te passen. Spediacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski onderschept slim de pass. Rostowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Prăscan de bal. Pölöskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu met een sublieme pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Spediacci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vécsey met een sublieme pass. Bülbüloğlu rent richting de bal. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Spediacci met de inworp. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal in één keer door. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pakos is nu in balbezit. Pilkrt onderschept slim de pass. Pilkrt geeft een hoge lob. Rostowski krijgt zijn hoofd ertegen. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bihorac probeert naar een medespeler te passen. Pölöskei kopt de bal weg. Daar is Aron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu schiet op doel. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pietreanu onderschept slim de pass. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey geeft een lange en hoge pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. Pietreanu rent richting de bal. Rostowski onderschept slim de pass. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - My Route 66 0:8

86e minuut.
Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell speelt de bal door. Klungelig pakt Bülbüloğlu de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bülbüloğlu rent richting de bal. MacConnell speelt de bal door. Vécsey met een sublieme pass. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 84%, My Route 66 16%.
gerula27team - My Route 66 0:8