Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: STAR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21218
REAL STAR IASI DINAMO RED & WHITE
TN1 Tactiek 442CLASSIC
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 38.5
outstanding Schieten good
excellent Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz passt de bal met de wreef. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 1:0

12e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux is nu in balbezit. Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 2:0

13e minuut.
Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Rednic rent richting de bal. Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat schiet op doel. Martinovici bokst de bal weg.

20e minuut.
Tianzhu onderschept slim de pass. Rudzki rent richting de bal. Rudzki passt de bal met de wreef. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Catinca schiet op doel. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Wapenaar kopt de bal weg. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 3:0

24e minuut.
Ene passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wapenaar de bal. Wapenaar probeert naar een medespeler te passen. Rednic is nu in balbezit. Rednic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 4:0

25e minuut.
Daar is Huma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rednic is nu in balbezit. Rednic met een sublieme pass. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rednic rent richting de bal. Rednic passt de bal met de wreef. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 5:0

36e minuut.
Daar is Depta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depta met een sublieme pass. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 6:0

43e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 7:0

44e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat speelt de bal door. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 36%, DINAMO RED & WHITE 64%.
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 8:0

46e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Catinca rent richting de bal. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca schiet op doel. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 9:0

48e minuut.
Inworp. Depta met de inworp. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Ene geeft een lange en hoge pass. Catinca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 10:0

50e minuut.
Tunguz passt de bal in één keer door. Depta rent richting de bal. Depta passt de bal met de wreef. Scarlat rent richting de bal. Scarlat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pistorello is nu in balbezit. Pistorello geeft de bal voor. Wapenaar met een sublieme pass. Catinca controleert de bal met de borst. Catinca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 11:0

53e minuut.
Łachacz is nu in balbezit. Rednic onderschept slim de pass. Rednic geeft de bal voor. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tianzhu heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wapenaar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scarlat krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Tunguz kopt de bal weg. Depta is nu in balbezit. Depta geeft een lange en hoge pass. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 12:0

56e minuut.
Depta met de inworp. Ene kan de bal niet met de borst controleren. Ene speelt de bal door. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Depta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Catinca krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 13:0

60e minuut.
Wapenaar speelt de bal door. Rednic is nu in balbezit. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 14:0

63e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Depta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Depta bereikt de bal nog maar net als eerste. Depta geeft een lange en hoge pass. Catinca kopt de bal weg. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 15:0

68e minuut.
Depta is nu in balbezit. Depta passt de bal zonder na te denken. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Rednic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pistorello onderschept slim de pass. Ene probeert naar een medespeler te passen. Depta speelt de bal door. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vezeanu kopt de bal weg. Kokoszka rent richting de bal. Kokoszka geeft de bal voor. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 16:0

74e minuut.
Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels geeft de bal voor. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy draait met de bal, schiet en ... Hariga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Doeltrap. Tunguz met een harde bal richting middenveld. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 17:0

79e minuut.
Huma probeert naar een medespeler te passen. Frias heeft problemen om de bal te vangen. Frias verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu schiet op doel. Hariga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Depta passt de bal met de wreef. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depta rent richting de bal. Depta geeft een lange en hoge pass. Rednic krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Huma rent richting de bal. Wapenaar onderschept slim de pass. Wapenaar probeert naar een medespeler te passen. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic schiet op doel. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 29%, DINAMO RED & WHITE 71%.
REAL STAR IASI - DINAMO RED & WHITE 18:0