Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RED & WHITE REAL STAR IASI
442CLASSIC Tactiek TN1
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 37
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 57.1
average Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Łachacz geeft de bal voor. Wapenaar rent richting de bal. Wapenaar passt de bal zonder na te denken. Rednic rent richting de bal. Rednic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rednic verovert de bal door een tackle van achteren. Rednic probeert naar een medespeler te passen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Wapenaar is nu in balbezit. Wapenaar passt de bal zonder na te denken. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:1

11e minuut.
Vezeanu passt de bal met de wreef. Ledoux heeft problemen om de bal te vangen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:2

13e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic passt de bal in één keer door. Scarlat rent richting de bal. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Catinca probeert de bal aan de voet te houden. Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Depta is nu in balbezit. Depta passt de bal in één keer door. Catinca rent richting de bal. Scarlat rent richting de bal. Scarlat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:3

21e minuut.
Wapenaar heeft problemen om de bal te vangen. Rednic rent richting de bal. Wapenaar met een sublieme pass. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:4

25e minuut.
Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rednic de bal. Rednic probeert naar een medespeler te passen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rednic rent richting de bal. Łachacz begaat een overtreding. Rednic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frias met een snel genomen vrije trap. Scarlat maakt een snoekduik en kopt de bal. Martinovici bokst de bal weg.

32e minuut.
Pistorello kopt de bal weg. Daar is Samuels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depta probeert naar een medespeler te passen. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat schiet op doel. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Depta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Puy heeft problemen om de bal te vangen. Pistorello geeft een hoge lob. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal. Martinovici bokst de bal weg. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:5

33e minuut.
Vezeanu is nu in balbezit. Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal met de wreef. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Łachacz ... Strafschop! Rednic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Catinca neemt zijn aanloop. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:6

40e minuut.
Catinca probeert naar een medespeler te passen. Rednic heeft problemen om de bal te vangen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic rent richting de bal. Rednic draait met de bal, schiet en ... Martinovici bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Depta met een snelle inworp. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici bokst de bal weg.

42e minuut.
Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Pistorello speelt de bal door. Wapenaar speelt de bal door. Rednic is nu in balbezit. Rednic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Wapenaar kopt de bal weg. Rednic is nu in balbezit. Rednic geeft een lange en hoge pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Wapenaar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ... Ledoux probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 79%, REAL STAR IASI 21%.
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:7

46e minuut.
Croitoru komt het veld opgelopen. Buzdugan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wapenaar met een snelle inworp. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene passt de bal zonder na te denken. Wapenaar geeft de bal voor. Buzdugan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal zonder na te denken. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan schiet op doel. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Catinca heeft problemen om de bal te vangen. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:8

54e minuut.
Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel. Martinovici bokst de bal weg. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Tunguz speelt de bal door. Buzdugan is nu in balbezit. Rudzki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rudzki krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ene rent richting de bal. Ene passt de bal zonder na te denken. Wapenaar probeert naar een medespeler te passen. Croitoru rent richting de bal. Croitoru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Depta is nu in balbezit. Buzdugan is nu in balbezit. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:9

67e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene geeft een lange en hoge pass. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:10

69e minuut.
Ene probeert naar een medespeler te passen. Wapenaar is nu in balbezit. Wapenaar passt de bal zonder na te denken. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Frias de bal. Frias speelt de bal door. Croitoru is nu in balbezit. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ... Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru draait met de bal, schiet en ... Martinovici bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Durleci komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Depta met een sublieme pass. Buzdugan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ledoux ... Strafschop! Directe rode kaart, Ledoux moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ledoux schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Buzdugan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Durleci neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:11

84e minuut.
Ene speelt de bal door. Depta speelt de bal door. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Łachacz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:12

87e minuut.
Depta speelt de bal door. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan passt de bal zonder na te denken. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Martinovici met een harde bal richting middenveld. Wapenaar is nu in balbezit. Wapenaar passt de bal zonder na te denken. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru haalt uit met een fantastische trap. Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 66%, REAL STAR IASI 34%.
DINAMO RED & WHITE - REAL STAR IASI 0:12