Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Delle Alpi
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 38730
Juventus Valenii de Munte Dinamo1968
diamond Tactiek Defend
42% Balbezit 58%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 53.3
formidable Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Mikliński passt de bal met de wreef. Daar is Ciuffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffi passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Dinamo1968 1:0

4e minuut.
Cinque passt de bal met de wreef. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński passt de bal in één keer door. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Dinamo1968 2:0

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciuffi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Katolik krijgt zijn hoofd ertegen. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bandach probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciuffi neemt de hoekschop. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bandach probeert de bal met de borst te controleren. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Dinamo1968 3:0

12e minuut.
Cinque kopt de bal weg. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza passt de bal in één keer door. Katolik is nu in balbezit. Katolik schiet op doel. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Rokosza controleert de bal met de borst. Bandach is nu in balbezit. Rokosza onderschept slim de pass. Katolik is nu in balbezit. Katolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Dinamo1968 4:0

20e minuut.
Norkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciuffi de bal. Ciuffi passt de bal met de wreef. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rüttimann rent richting de bal. Norkowski onderschept slim de pass. Fellaini begaat een overtreding. Fellaini krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Norkowski rent richting de bal. Fellaini onderschept slim de pass. Cinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini schiet op doel. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Mirwa is nu in balbezit. Mirwa geeft een hoge lob. Inworp. Rüttimann met de inworp. Larraza geeft een lange en hoge pass. Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik passt de bal zonder na te denken. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 46%, Dinamo1968 54%.
Juventus Valenii de Munte - Dinamo1968 4:0

67e minuut.
Zimmerbauer heeft problemen om de bal te vangen. Zimmerbauer geeft een hoge lob. Bułka is nu in balbezit. Fellaini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini schiet op doel. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Cinque is nu in balbezit. Obrejan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cinque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Norkowski met een snel genomen vrije trap. Katolik maakt een snoekduik en kopt de bal. Tufeanu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Dani rent richting de bal. Dani geeft een hoge lob. Bułka rent richting de bal. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi passt de bal met de wreef. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik draait met de bal, schiet en ... Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Dinamo1968 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 39%, Dinamo1968 61%.
Juventus Valenii de Munte - Dinamo1968 5:0