Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32800
Dinamo1968 Juventus Valenii de Munte
konko Tactiek diamond
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinque met de inworp. Ciuffi is nu in balbezit. Ciuffi geeft een hoge lob. Katolik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cinque heeft problemen om de bal te vangen. Cinque probeert naar een medespeler te passen. Mikliński speelt de bal door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bandach speelt de bal door. Larraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraza passt de bal met de wreef. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Katolik is nu in balbezit. Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mikliński onderschept slim de pass. Mikliński geeft een hoge lob. Rokosza krijgt zijn hoofd ertegen. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bandach geeft een lange en hoge pass. Cinque is nu in balbezit. Cinque geeft een lange en hoge pass. Katolik rent richting de bal. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciuffi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rokosza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza is nu in balbezit. Katolik rent richting de bal. Katolik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mirwa passt de bal met de wreef. Cinque rent richting de bal. Cinque probeert naar een medespeler te passen. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Puce verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik is nu in balbezit. Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik onderschept slim de pass. Katolik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cinque verovert de bal door een tackle van achteren. Cinque probeert naar een medespeler te passen. Ciuffi is nu in balbezit. Ciuffi geeft de bal voor. Katolik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 70%, Juventus Valenii de Munte 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo1968 - Juventus Valenii de Munte 0:0

52e minuut.
Triệu Thái passt de bal zonder na te denken. Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffi passt de bal in één keer door. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel. Tufeanu bokst de bal weg. Katolik rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciuffi zal de hoekschop nemen. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rokosza controleert de bal met de borst. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Juventus Valenii de Munte 0:1

54e minuut.
Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffi onderschept slim de pass. Ciuffi probeert naar een medespeler te passen. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ciuffi passt de bal in één keer door. Tiuca is nu in balbezit. Tiuca geeft een hoge lob. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fellaini is nu in balbezit. Łukawski probeert naar een medespeler te passen. Larraza kopt de bal weg. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Badarică geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinque met een snelle inworp. Ciuffi probeert naar een medespeler te passen. Mikliński speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jerman komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rokosza probeert de bal aan de voet te houden. Cinque is nu in balbezit. Cinque passt de bal met de wreef. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Cinque rent richting de bal. Cinque passt de bal met de wreef. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Juventus Valenii de Munte 0:2

81e minuut.
Pinilla komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ciuffi passt de bal in één keer door. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński passt de bal met de wreef. Katolik rent richting de bal. Katolik draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Katolik passt de bal in één keer door. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bandach krijgt een gele kaart. Pinilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Katolik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Juventus Valenii de Munte 0:3

87e minuut.
Cinque passt de bal in één keer door. Ciuffi speelt de bal door. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Juventus Valenii de Munte 0:4

88e minuut.
Ciuffi met een sublieme pass. Mikliński speelt de bal door. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 68%, Juventus Valenii de Munte 32%.
Dinamo1968 - Juventus Valenii de Munte 0:4