Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 Blue Aztec 2006
passo dobble Tactiek improvizatii
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 69.2
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Todescato krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lung rent richting de bal. Lung speelt de bal door. Vadnai rent richting de bal. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Branekov passt de bal met de wreef. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Todescato zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Todescato naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Vadnai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Erlach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lung geeft een lange en hoge pass. Anđušić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Von Erlach onderschept slim de pass. Von Erlach probeert naar een medespeler te passen. Lung probeert naar een medespeler te passen. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fazii de bal. Henning begaat een overtreding. Fazii raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fazii kan niet meer verder spelen. Flores komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alstander komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 61%, Blue Aztec 2006 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Craiova Maxima 1973 - Blue Aztec 2006 0:0

47e minuut.
Alstander geeft de bal voor. Henning probeert de bal met de borst te controleren. Flores begaat een overtreding. Flores krijgt een gele kaart. Henning raakt geblesseerd tijdens het duel. Lung met een snel genomen vrije trap. Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft de bal voor. Sekáč maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Algreen probeert naar een medespeler te passen. Lung is nu in balbezit. Lung passt de bal met de wreef. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Blue Aztec 2006 0:1

76e minuut.
Iorga passt de bal in één keer door. Lung probeert naar een medespeler te passen. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić rent richting de bal. Anđušić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Algreen geeft een lange en hoge pass. Azzaro kopt de bal weg. Daar is Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lung geeft een lange en hoge pass. Kuschler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 65%, Blue Aztec 2006 35%.
Craiova Maxima 1973 - Blue Aztec 2006 0:1