Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: GHENCEA ARENA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10415
STEAUA BUCURESTI F.C.U Bascov
steaua Tactiek Dragnea
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten very good
poor Passen solid
average Verdedigen solid


18e minuut.
Turkowski met de inworp. Dunn geeft een lange en hoge pass. Cadario kan de bal niet met de borst controleren. Horsley is nu in balbezit. Horsley haalt uit met een fantastische trap. Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tufeanu onderschept slim de pass. Salach is nu in balbezit. Salach geeft een hoge lob. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Važanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał onderschept slim de pass. Koźbiał probeert naar een medespeler te passen. Dunn rent richting de bal. Dunn geeft een lange en hoge pass. Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 57%, F.C.U Bascov 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STEAUA BUCURESTI - F.C.U Bascov 0:0

53e minuut.
Turkowski geeft de bal voor. Scamă rent richting de bal. Scamă geeft de bal voor. Horsley maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Cadario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Webb heeft problemen om de bal te vangen. Kavon rent richting de bal. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb haalt uit met een fantastische trap. Akif maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - F.C.U Bascov 0:1

83e minuut.
Važanski kopt de bal weg. Burgoa is nu in balbezit. Burgoa probeert naar een medespeler te passen. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 60%, F.C.U Bascov 40%.
STEAUA BUCURESTI - F.C.U Bascov 0:1