Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Daniel Lapadat
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 21380
Promo FC Arges 1953
gogu Tactiek C1
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
27.7 gemiddelde waardering 57.7
poor Schieten outstanding
average Passen very good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Brdar rent richting de bal. Brdar passt de bal zonder na te denken. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola draait met de bal, schiet en ... Dobeş probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola geeft een lange en hoge pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:1

9e minuut.
Jaio Gabiola rent richting de bal. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:2

12e minuut.
Toselli geeft de bal voor. Brdar met een sublieme pass. Begloţă is nu in balbezit. Begloţă geeft een hoge lob. Guerrero krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Turbo speelt de bal door. Brdar kopt de bal weg. Vescovi heeft problemen om de bal te vangen. Toselli rent richting de bal. Toselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:3

19e minuut.
Grama passt de bal zonder na te denken. Valaire is nu in balbezit. Valaire passt de bal in één keer door. Vescovi rent richting de bal. Vescovi schiet op doel. Turbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:4

22e minuut.
Jaio Gabiola onderschept slim de pass. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:5

27e minuut.
Pielak heeft problemen om de bal te vangen. Cintron verovert de bal door een tackle van achteren. Cintron geeft een lange en hoge pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:6

30e minuut.
Gomezjurado geeft een hoge lob. Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Turbo bokst de bal weg.

33e minuut.
Chiappuzzi geeft de bal voor. Toselli kopt de bal weg. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:7

37e minuut.
Theodor geeft de bal voor. Inworp. Brdar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begloţă geeft een lange en hoge pass. Vescovi krijgt zijn hoofd ertegen. Turbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Brdar met een sublieme pass. Begloţă is nu in balbezit. Begloţă geeft de bal voor. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Valaire is nu in balbezit. Toselli onderschept slim de pass. Toselli passt de bal in één keer door. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:8

44e minuut.
Klungelig pakt Vescovi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valaire. Vescovi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brdar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toselli is nu in balbezit. Toselli haalt uit met een fantastische trap. Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:9

45e minuut.
Begloţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brdar rent richting de bal. Toselli rent richting de bal. Vescovi rent richting de bal. Vescovi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 75%, FC Arges 1953 25%.
Promo - FC Arges 1953 0:10

46e minuut.
Vescovi rent richting de bal. Vescovi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Toselli de bal. Toselli draait met de bal, schiet en ... Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Chiappuzzi geeft een lange en hoge pass. Valaire heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:11

48e minuut.
Toselli heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero is nu in balbezit. Valaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Chiappuzzi onderschept slim de pass. Chiappuzzi probeert naar een medespeler te passen. Cintron geeft een hoge lob. Vescovi rent richting de bal. Vescovi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Begloţă met een snelle inworp. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli verovert de bal door een tackle van achteren. Toselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli geeft een lange en hoge pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vescovi de bal. Vescovi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:12

58e minuut.
Brdar passt de bal met de wreef. Begloţă rent richting de bal. Begloţă geeft de bal voor. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:13

62e minuut.
Chiappuzzi rent richting de bal. Chiappuzzi geeft een lange en hoge pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:14

68e minuut.
Chiappuzzi geeft de bal voor. Vescovi kopt de bal weg. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:15

73e minuut.
Brdar is nu in balbezit. Brdar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guerrero de bal. Toselli rent richting de bal. Toselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:16

74e minuut.
Begloţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chiappuzzi de bal. Chiappuzzi geeft een hoge lob. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Brdar met een sublieme pass. Toselli rent richting de bal. Toselli passt de bal zonder na te denken. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:17

79e minuut.
Brdar passt de bal zonder na te denken. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Toselli rent richting de bal. Toselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Grama raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szolomayer komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Jaio Gabiola passt de bal zonder na te denken. Toselli rent richting de bal. Toselli probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:18

83e minuut.
Păcală rent richting de bal. Gomezjurado geeft een lange en hoge pass. Toselli heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:19

84e minuut.
Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi speelt de bal door. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turbo trapt de bal weg. Valaire heeft problemen om de bal te vangen. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gomezjurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomezjurado geeft de bal voor. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli haalt uit met een fantastische trap. Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC Arges 1953 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 78%, FC Arges 1953 22%.
Promo - FC Arges 1953 0:20