Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea Blue Aztec 2006
compact Tactiek improvizatii
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 17
55.3 gemiddelde waardering 68.9
very good Schieten outstanding
good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Barbić kopt de bal weg. Amar rent richting de bal. Quinteros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amar raakt geblesseerd tijdens het duel. Amar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Anderton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Arghirescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Danciu de bal. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Blue Aztec 2006 0:1

16e minuut.
Azzaro rent richting de bal. Azzaro geeft de bal voor. Anđušić controleert de bal met de borst. Lung geeft een hoge lob. Sekáč springt en kopt de bal. Caraiman bokst de bal weg. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Blue Aztec 2006 0:2

21e minuut.
Jianu met een sublieme pass. Mănăilă is nu in balbezit. Lung schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lung is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arghirescu stond buitenspel. Beştea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 46%, Blue Aztec 2006 54%.
Astra Dunarea - Blue Aztec 2006 0:2

46e minuut.
Pijawka komt het veld opgelopen. Vulpe komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Beştea heeft problemen om de bal te vangen. Tudose rent richting de bal. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Blue Aztec 2006 0:3

50e minuut.
Klungelig pakt Mănăilă de bal. Iorga geeft de bal voor. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jianu geeft een hoge lob. Arghezi geeft een lange en hoge pass. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gronowski komt het veld opgelopen. Velcu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pijawka heeft problemen om de bal te vangen. Bostan rent richting de bal. Von Erlach maakt een afschuwelijke overtreding. Von Erlach krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Inworp. Tomescu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pijawka is nu in balbezit. Von Erlach verovert de bal door een tackle van achteren. Von Erlach speelt de bal door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vulpe rent richting de bal. Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros geeft een lange en hoge pass. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vulpe passt de bal met de wreef. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mănăilă geeft een hoge lob. Amar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sekáč onderschept slim de pass. Anđušić rent richting de bal. Klungelig pakt Anđušić de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anđušić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arghirescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Blue Aztec 2006 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 57%, Blue Aztec 2006 43%.
Astra Dunarea - Blue Aztec 2006 0:4