Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov Craiova Maxima 1973
boby2 Tactiek passo dobble
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.3 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Kupcik geeft de bal voor. Moder is nu in balbezit. Met opzet legt Shchekoldin zijn tegenspeler op de grond. Shchekoldin krijgt een gele kaart. Moder moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moder kan niet meer verder spelen. Ielpo komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Algreen verovert de bal door een tackle van achteren. Algreen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minciună draait met de bal, schiet en ... Kuschler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmochescu speelt de bal door. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Sądowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sądowicz met een sublieme pass. Ierardo rent richting de bal. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Craiova Maxima 1973 0:1

44e minuut.
Sądowicz passt de bal in één keer door. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander passt de bal in één keer door. Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierardo schiet op doel. Dafinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 50%, Craiova Maxima 1973 50%.
steagu rosu brasov - Craiova Maxima 1973 0:1

51e minuut.
Pupilla met een sublieme pass. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Thành tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chí Thành krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Algreen geeft een hoge lob. Alstander probeert de bal met de borst te controleren. Lubik geeft een hoge lob. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo draait met de bal, schiet en ... Kuschler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Pupilla geeft de bal voor. Inworp. Seniw met de inworp. Minciună is nu in balbezit. Minciună draait met de bal, schiet en ... Kuschler bokst de bal weg.

59e minuut.
Lubik passt de bal zonder na te denken. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo passt de bal met de wreef. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Osmochescu onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seniw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minciună geeft de bal voor. Ielpo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chí Thành speelt de bal door. Yonkov rent richting de bal. Yonkov heeft problemen om de bal te vangen. Yonkov geeft een hoge lob. Ielpo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Seniw passt de bal in één keer door. Zerbelloni is nu in balbezit. Zerbelloni geeft de bal voor. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Sądowicz probeert de bal met de borst te controleren. Seniw is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sądowicz. Sądowicz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Shchekoldin probeert naar een medespeler te passen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander passt de bal zonder na te denken. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 42%, Craiova Maxima 1973 58%.
steagu rosu brasov - Craiova Maxima 1973 0:1