Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: GHENCEA ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17828
STEAUA BUCURESTI Zaclău
steaua Tactiek fantomas
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.5 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Amaxas met de inworp. Reymond is nu in balbezit. Reymond passt de bal in één keer door. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Discepoli met een snelle inworp. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoa speelt de bal door. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Potrzebowski kopt de bal weg. Šotola heeft problemen om de bal te vangen. Šotola geeft een hoge lob. Reymond is nu in balbezit. Reymond draait met de bal, schiet en ... Akif bokst de bal weg.

28e minuut.
Grecea is nu in balbezit. Grecea geeft de bal voor. Amaxas rent richting de bal. Amaxas schiet op doel. Cadario probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Zaclău 0:1

33e minuut.
Daar is Potrzebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Discepoli met een sublieme pass. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Zaclău 0:2

37e minuut.
Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond passt de bal met de wreef. Kavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu schiet op doel. Akif bokst de bal weg. Dedu speelt de bal door. Daar is Burgoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kavon heeft problemen om de bal te vangen. Reymond is nu in balbezit. Kavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond onderschept slim de pass. Reymond schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola met een sublieme pass. Grecea rent richting de bal. Grecea geeft de bal voor. Câmpeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Zaclău 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 61%, Zaclău 39%.
STEAUA BUCURESTI - Zaclău 0:3

50e minuut.
Amaxas is nu in balbezit. Amaxas passt de bal zonder na te denken. Kavon heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Amaxas heeft problemen om de bal te vangen. Cadario is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amaxas. Amaxas krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Šotola probeert naar een medespeler te passen. Grecea rent richting de bal. Grecea heeft problemen om de bal te vangen. Grecea geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Discepoli met een snelle inworp. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amaxas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reymond geeft de bal voor. Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Akif met een harde bal richting middenveld. Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola passt de bal in één keer door. Amaxas is nu in balbezit. Amaxas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Grecea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salach. Grecea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šotola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reymond is nu in balbezit. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 70%, Zaclău 30%.
STEAUA BUCURESTI - Zaclău 0:3