Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 Astra Dunarea
passo dobble Tactiek compact
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Inworp. Mănăilă met de inworp. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan passt de bal met de wreef. Boloboc speelt de bal door. Kuschler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Boloboc met een sublieme pass. Bostan is nu in balbezit. Bostan passt de bal met de wreef. Barbić is nu in balbezit. Barbić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bostan passt de bal met de wreef. Branekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić onderschept slim de pass. Barbić geeft de bal voor. Mielcioiu krijgt zijn hoofd ertegen. Kuschler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal haalt uit met een fantastische trap. Kuschler bokst de bal weg. Algreen onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Astra Dunarea 0:1

34e minuut.
Decebal rent richting de bal. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić passt de bal zonder na te denken. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jianu kopt de bal weg. Daar is Bostan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bostan passt de bal in één keer door. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu schiet op doel. Kuschler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 79%, Astra Dunarea 21%.
Craiova Maxima 1973 - Astra Dunarea 0:1

47e minuut.
Carnero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Tudose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lincar komt het veld opgelopen. Tomescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velcu komt het veld opgelopen. Vulpe komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcioiu passt de bal zonder na te denken. Decebal rent richting de bal. Decebal schiet op doel. Kuschler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mielcioiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Decebal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ierardo passt de bal met de wreef. Carnero probeert naar een medespeler te passen. Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Todescato rent richting de bal. Ierardo is nu in balbezit. Bostan begaat een overtreding. Bostan krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Carnero rent richting de bal. Carnero passt de bal met de wreef. Sądowicz speelt de bal door. Todescato rent richting de bal. Todescato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Todescato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianu rent richting de bal. Jianu geeft een lange en hoge pass. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 54%, Astra Dunarea 46%.
Craiova Maxima 1973 - Astra Dunarea 0:1