Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22511
Blue Aztec 2006 steagu rosu brasov
improvizatii Tactiek boby2
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68.2 gemiddelde waardering 66.9
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


1e minuut.
Arghirescu kopt de bal weg. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Simpelaere de bal. Simpelaere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Von Erlach verovert de bal door een tackle van achteren. Von Erlach geeft de bal voor. Sekáč kopt de bal weg. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zerbelloni heeft problemen om de bal te vangen. Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - steagu rosu brasov 1:0

11e minuut.
Klepka onderschept slim de pass. Klepka probeert naar een medespeler te passen. Ielpo rent richting de bal. Iorga geeft een hoge lob. Yonkov geeft een lange en hoge pass. Anderton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simpelaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Erlach rent richting de bal. Von Erlach geeft de bal voor. Arghirescu springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Seniw passt de bal zonder na te denken. Kupcik rent richting de bal. Lung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lung krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Simpelaere speelt de bal door. Zerbelloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč onderschept slim de pass. Sekáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - steagu rosu brasov 2:0

37e minuut.
Lung met een snelle inworp. Von Erlach speelt de bal door. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Sekáč rent richting de bal. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Dafinescu bokst de bal weg.

39e minuut.
Iorga probeert de bal met de borst te controleren. Iorga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Von Erlach de bal. Von Erlach geeft de bal voor. Sekáč maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - steagu rosu brasov 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 45%, steagu rosu brasov 55%.
Blue Aztec 2006 - steagu rosu brasov 3:0

52e minuut.
Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere geeft een hoge lob. Klepka probeert naar een medespeler te passen. Von Erlach geeft de bal voor. Arghirescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dafinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Ielpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Lung met een sublieme pass. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Klungelig pakt Sekáč de bal. Sekáč passt de bal in één keer door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel. Dafinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - steagu rosu brasov 4:0

69e minuut.
Lubik passt de bal met de wreef. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft een hoge lob. Oprea springt en kopt de bal. Anderton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Iorga met de inworp. Von Erlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Erlach geeft een hoge lob. Arghirescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Yonkov passt de bal in één keer door. Ielpo rent richting de bal. Arghezi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ielpo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oprea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - steagu rosu brasov 4:1

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Erlach met een snelle inworp. Lung geeft een lange en hoge pass. Zerbelloni heeft problemen om de bal te vangen. Sekáč is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - steagu rosu brasov 5:1

88e minuut.
Zerbelloni met een sublieme pass. Yonkov rent richting de bal. Iorga maakt een afschuwelijke overtreding. Iorga krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Collange onderschept slim de pass. Collange geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Erlach met de inworp. Lung geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 45%, steagu rosu brasov 55%.
Blue Aztec 2006 - steagu rosu brasov 5:1