Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21102
Zaclău F.C.U Bascov
fantomas Tactiek Dragnea
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Feldtstedt met een snelle inworp. Arslansoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslansoyu passt de bal in één keer door. Scamă is nu in balbezit. Scamă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Horsley met een sublieme pass. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă draait met de bal, schiet en ... Carannante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - F.C.U Bascov 0:1

38e minuut.
Mojzes rent richting de bal. Amaxas verovert de bal door een tackle van achteren. Sırdaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amaxas raakt geblesseerd tijdens het duel. Discepoli komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă passt de bal zonder na te denken. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 50%, F.C.U Bascov 50%.
Zaclău - F.C.U Bascov 0:1

49e minuut.
Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Skubiszyński geeft de bal voor. Amaxas krijgt zijn hoofd ertegen. Câmpeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaclău - F.C.U Bascov 1:1

51e minuut.
Horsley controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gallinal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arslansoyu kopt de bal weg. Webb kan de bal niet met de borst controleren. Webb schiet op doel. Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Dunn passt de bal in één keer door. Manafov is nu in balbezit. Scamă onderschept slim de pass. Scamă haalt uit met een fantastische trap. Carannante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - F.C.U Bascov 1:2

64e minuut.
Mojzes geeft een hoge lob. Inworp. Amaxas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Arslansoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian onderschept slim de pass. Florian passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Florian rent richting de bal. Florian passt de bal in één keer door. Skubiszyński speelt de bal door. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Discepoli kopt de bal weg. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sırdaş zijn tegenspeler op de grond. Sırdaş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 42%, F.C.U Bascov 58%.
Zaclău - F.C.U Bascov 1:2