Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA STEAUA BUCURESTI
v6 Tactiek steaua
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 38
incredible Schieten adequate
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Landa passt de bal in één keer door. Buisson is nu in balbezit. Kavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Akif bokst de bal weg.

7e minuut.
Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko rent richting de bal. Buisson is nu in balbezit. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Landa speelt de bal door. Zanchi heeft problemen om de bal te vangen. Zanchi geeft de bal voor. Lysenko krijgt zijn hoofd ertegen. Akif maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - STEAUA BUCURESTI 1:0

18e minuut.
Važanski passt de bal in één keer door. Potrzebowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altintop. Altintop krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Akif met een sublieme pass. Boyle kopt de bal weg. Buisson rent richting de bal. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Landa passt de bal zonder na te denken. Zanchi controleert de bal met de borst. Zanchi probeert naar een medespeler te passen. Buisson heeft problemen om de bal te vangen. Buisson draait met de bal, schiet en ... Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cadario is nu in balbezit. Cadario geeft een hoge lob. Altintop kopt de bal weg. Klungelig pakt Lysenko de bal. Lysenko draait met de bal, schiet en ... Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Altintop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal zonder na te denken. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Arriaga geeft een hoge lob. Lysenko kopt de bal weg. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - STEAUA BUCURESTI 2:0

42e minuut.
Kavon kopt de bal weg. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach geeft een lange en hoge pass. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 43%, STEAUA BUCURESTI 57%.
FC SILWANA - STEAUA BUCURESTI 2:0

46e minuut.
Burgoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski rent richting de bal. Landa speelt de bal door. Buisson rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Buisson probeert de bal aan de voet te houden. Boyle geeft een lange en hoge pass. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko schiet op doel. Akif probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - STEAUA BUCURESTI 3:0

49e minuut.
Altintop met een sublieme pass. Landa rent richting de bal. Landa passt de bal met de wreef. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Altintop verovert de bal door een tackle van achteren. Altintop geeft een lange en hoge pass. Turkowski heeft problemen om de bal te vangen. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buisson is nu in balbezit. Buisson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanchi is nu in balbezit. Zanchi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson onderschept slim de pass. Turkowski probeert naar een medespeler te passen. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Landa met een sublieme pass. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko passt de bal met de wreef. Buisson rent richting de bal. Buisson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Havíř passt de bal zonder na te denken. Boyle is nu in balbezit. Boyle passt de bal met de wreef. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko draait met de bal, schiet en ... Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Altintop geeft een hoge lob. Landa probeert de bal aan de voet te houden. Cadario rent richting de bal. Lysenko verovert de bal door een tackle van achteren. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Szczepaniak met een sublieme pass. Landa kopt de bal weg. Dedu heeft problemen om de bal te vangen. Lysenko rent richting de bal. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Łabędzki geeft een hoge lob. Buisson kopt de bal weg. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - STEAUA BUCURESTI 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 40%, STEAUA BUCURESTI 60%.
FC SILWANA - STEAUA BUCURESTI 4:0