Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 Cs.Curcani
C1 Tactiek Georgel
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.8 gemiddelde waardering 24.6
formidable Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Kondrot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiappuzzi is nu in balbezit. Chiappuzzi speelt de bal door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Scarlat de bal. Scarlat speelt de bal door. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Begloţă is nu in balbezit. Begloţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Cs.Curcani 1:0

13e minuut.
Mitáček rent richting de bal. Mitáček met een sublieme pass. Begloţă speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jaio Gabiola kopt de bal weg. Vescovi heeft problemen om de bal te vangen. Vescovi probeert naar een medespeler te passen. Mitáček rent richting de bal. Mitáček geeft een lange en hoge pass. Llosa bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Mitáček met een snelle inworp. Scarlat speelt de bal door. Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mitáček speelt de bal door. Götze rent richting de bal. Begloţă begaat een overtreding. Begloţă krijgt een gele kaart. Götze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Begloţă probeert naar een medespeler te passen. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi passt de bal met de wreef. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Llosa bokst de bal weg.

22e minuut.
Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Vescovi is nu in balbezit. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Cs.Curcani 2:0

27e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Mitáček verovert de bal door een tackle van achteren. Mitáček speelt de bal door. Vescovi rent richting de bal. Vescovi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vescovi rent richting de bal. Kondrot is nu in balbezit. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat geeft de bal voor. Guerrero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mitáček speelt de bal door. Cintron met een sublieme pass. Jaio Gabiola speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Cs.Curcani 3:0

34e minuut.
Begloţă speelt de bal door. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Götze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Begloţă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chabiera met een harde bal richting middenveld. Scarlat heeft problemen om de bal te vangen. Scarlat speelt de bal door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Llosa probeert naar een medespeler te passen. Scarlat rent richting de bal. Begloţă met een sublieme pass. Vescovi rent richting de bal. Vescovi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Cs.Curcani 4:0

37e minuut.
Figueiroas rent richting de bal. Begloţă verovert de bal door een tackle van achteren. Begloţă probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Scarlat de bal onder controle te krijgen. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat onderschept slim de pass. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 12%, Cs.Curcani 88%.
FC Arges 1953 - Cs.Curcani 4:0

48e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Ursu onderschept slim de pass. Ursu geeft een hoge lob. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat geeft een hoge lob. Llosa bokst de bal weg.

52e minuut.
Scarlat geeft de bal voor. Requena heeft problemen om de bal te vangen. Begloţă met een sublieme pass. Jaio Gabiola geeft een hoge lob. Guerrero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Cs.Curcani 5:0

57e minuut.
Mitáček geeft een hoge lob. Llosa speelt de bal door. Scarlat kopt de bal weg. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Jaio Gabiola onderschept slim de pass. Jaio Gabiola geeft een hoge lob. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Cs.Curcani 6:0

72e minuut.
Scarlat passt de bal zonder na te denken. Begloţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Begloţă passt de bal zonder na te denken. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Cs.Curcani 7:0

86e minuut.
Klungelig pakt Götze de bal. Begloţă is nu in balbezit. Begloţă passt de bal met de wreef. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 17%, Cs.Curcani 83%.
FC Arges 1953 - Cs.Curcani 7:0