Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA Blue Aztec 2006
v6 Tactiek improvizatii
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 66.9
excellent Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei verovert de bal door een tackle van achteren. Covei geeft de bal voor. Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Havíř verovert de bal door een tackle van achteren. Havíř probeert naar een medespeler te passen. Zanchi geeft een lange en hoge pass. Buisson maakt een snoekduik en kopt de bal. Anderton probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Boyle probeert naar een medespeler te passen. Zanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchi geeft een lange en hoge pass. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Buisson rent richting de bal. Henning verovert de bal door een tackle van achteren. Henning geeft een hoge lob. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Landa is nu in balbezit. Landa passt de bal in één keer door. Henning rent richting de bal. Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 46%, Blue Aztec 2006 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SILWANA - Blue Aztec 2006 0:0

57e minuut.
Altintop rent richting de bal. Altintop passt de bal zonder na te denken. Landa is nu in balbezit. Buisson is nu in balbezit. Buisson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lung probeert de bal met de borst te controleren. Altintop is nu in balbezit. Altintop passt de bal in één keer door. Zanchi rent richting de bal. Zanchi geeft een hoge lob. Anderton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Simpelaere kopt de bal weg. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung passt de bal zonder na te denken. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Arghezi kopt de bal weg. Boyle heeft problemen om de bal te vangen. Covei geeft de bal voor. Arghirescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczepaniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Blue Aztec 2006 0:1

87e minuut.
Szczepaniak speelt de bal door. Klungelig pakt Buisson de bal. Arghezi geeft een hoge lob. Sekáč kopt de bal weg. Simpelaere geeft een hoge lob. Szczepaniak bokst de bal weg.

89e minuut.
Lung probeert naar een medespeler te passen. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei passt de bal in één keer door. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 52%, Blue Aztec 2006 48%.
FC SILWANA - Blue Aztec 2006 0:1