Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15142
Zaclău Craiova Maxima 1973
fantomas Tactiek passo dobble
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 59
very good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Vadnai rent richting de bal. Câmpeanu onderschept slim de pass. Shchekoldin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Câmpeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Amaxas neemt de penalty, wat een uithaal! Kuschler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

8e minuut.
Amaxas rent richting de bal. Câmpeanu rent richting de bal. Branekov is nu in balbezit. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Kuschler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Amaxas rent richting de bal. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadnai maakt een afschuwelijke overtreding. Vadnai is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Câmpeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amaxas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Osmochescu onderschept slim de pass. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Ierardo rent richting de bal. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Skubiszyński rent richting de bal. Skubiszyński probeert naar een medespeler te passen. Amaxas is nu in balbezit. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Alstander komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klungelig pakt Šotola de bal. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Câmpeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amaxas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Craiova Maxima 1973 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 49%, Craiova Maxima 1973 51%.
Zaclău - Craiova Maxima 1973 1:0

57e minuut.
Alhaus neemt de hoekschop. Branekov kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alhaus zal de hoekschop nemen. Câmpeanu springt en kopt de bal. Kuschler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Branekov met een sublieme pass. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz passt de bal in één keer door. Todescato rent richting de bal. Todescato draait met de bal, schiet en ... Carannante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Amaxas rent richting de bal. Branekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Branekov passt de bal zonder na te denken. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Gallinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato passt de bal in één keer door. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo schiet op doel. Carannante bokst de bal weg. Klungelig pakt Manafov de bal. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaclău - Craiova Maxima 1973 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 53%, Craiova Maxima 1973 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zaclău - Craiova Maxima 1973 1:1