Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea FC Arges 1953
compact Tactiek C1
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 5
50.9 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Mitáček is nu in balbezit. Beştea speelt de bal door. Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Vescovi rent richting de bal. Vescovi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu passt de bal zonder na te denken. Decebal is nu in balbezit. Decebal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cintron passt de bal zonder na te denken. Mănăilă is nu in balbezit. Ufele maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ufele naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Klungelig pakt Gomezjurado de bal. Gomezjurado onderschept slim de pass. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu schiet op doel. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Danciu neemt vlug de vrije trap. Decebal rent richting de bal. Jaio Gabiola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaio Gabiola krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă passt de bal in één keer door. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu schiet op doel. Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Arges 1953 1:0

30e minuut.
Petrache geeft de bal voor. Mănăilă probeert naar een medespeler te passen. Mielcioiu is nu in balbezit. Barbić rent richting de bal. Barbić schiet op doel. Nogalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Barbić heeft problemen om de bal te vangen. Barbić haalt uit met een fantastische trap. Nogalski bokst de bal weg.

34e minuut.
Mănăilă kopt de bal weg. Decebal rent richting de bal. Decebal speelt de bal door. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Arges 1953 2:0

40e minuut.
Pijawka geeft een hoge lob. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 40%, FC Arges 1953 60%.
Astra Dunarea - FC Arges 1953 2:0

46e minuut.
Montibello komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Scarlat passt de bal zonder na te denken. Danciu is nu in balbezit. Danciu passt de bal met de wreef. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Vescovi passt de bal met de wreef. Beştea is nu in balbezit. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Danciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka passt de bal zonder na te denken. Gomezjurado rent richting de bal. Petrache onderschept slim de pass. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Nogalski bokst de bal weg. Decebal rent richting de bal. Decebal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Arges 1953 3:0

62e minuut.
Inworp. Dumitraşcu-Popescu komt het veld opgelopen. Tomescu komt het veld opgelopen. Lincar komt het veld opgelopen. Velcu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Decebal rent richting de bal. Petrache rent richting de bal. Petrache met een sublieme pass. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Arges 1953 4:0

83e minuut.
Dumitraşcu-Popescu speelt de bal door. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache met een sublieme pass. Decebal is nu in balbezit. Decebal schiet op doel. Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Arges 1953 5:0

86e minuut.
Gomezjurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomezjurado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitraşcu-Popescu met een snelle inworp. Tomescu geeft een hoge lob. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tomescu is nu in balbezit. Tomescu speelt de bal door. Decebal is nu in balbezit. Decebal haalt uit met een fantastische trap. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Arges 1953 6:0

90e minuut.
Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Lincar geeft een lange en hoge pass. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Arges 1953 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 38%, FC Arges 1953 62%.
Astra Dunarea - FC Arges 1953 7:0