Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Efraim Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17792
Efraim F.C.U Bascov
Training Tactiek Dragnea
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Arslansoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès onderschept slim de pass. Fernandès passt de bal in één keer door. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - F.C.U Bascov 1:0

23e minuut.
Dunn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ontanaya López heeft problemen om de bal te vangen. Scamă geeft een hoge lob. Horsley krijgt zijn hoofd ertegen. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Efraim - F.C.U Bascov 1:1

29e minuut.
Koźbiał verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn is nu in balbezit. Fernandès tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernandès krijgt een gele kaart.

32e minuut.
El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldtstedt geeft de bal voor. Ontanaya López kopt de bal weg. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Laere probeert de bal aan de voet te houden. Feldtstedt rent richting de bal. Van Laere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Feldtstedt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Webb neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - F.C.U Bascov 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 53%, F.C.U Bascov 47%.
Efraim - F.C.U Bascov 1:2

50e minuut.
El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristić verovert de bal door een tackle van achteren. Kristić geeft een lange en hoge pass. Horsley is nu in balbezit. Horsley draait met de bal, schiet en ... Praszelik bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał verovert de bal door een tackle van achteren. Koźbiał passt de bal in één keer door. Horsley is nu in balbezit. Horsley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Dunn geeft een hoge lob. Scamă rent richting de bal. Scamă met een sublieme pass. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - F.C.U Bascov 1:3

67e minuut.
Dunn is nu in balbezit. Dunn passt de bal met de wreef. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel. Na een snelle pass probeert Deaconu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña passt de bal zonder na te denken. Cotenescu verovert de bal door een tackle van achteren. El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fernandès passt de bal zonder na te denken. Minh Khánh rent richting de bal. Cotenescu onderschept slim de pass. Fernandès onderschept slim de pass. Fernandès haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kristić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - F.C.U Bascov 2:3

86e minuut.
Van Laere met een sublieme pass. El Awzai is nu in balbezit. El Awzai speelt de bal door. Klungelig pakt Fernandès de bal. Fernandès geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Koźbiał rent richting de bal. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña passt de bal in één keer door. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 56%, F.C.U Bascov 44%.
Efraim - F.C.U Bascov 2:3